Home SPORTS NEWS Τί τρέχει με την ηλικία του Φαλκάο; (video)

Τί τρέχει με την ηλικία του Φαλκάο; (video)


Πολεμικό… χαρακτήρα έχει πάρει πλέον το θέμα που προέκυψε με την πραγματική ηλικία του διεθνή άσου της Μονακό! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εφημερίδα της Κολομβίας, ο Φαλκάο είναι γεννημένος το 1984 και όχι το 1986 όπως δηλώνει και ξέρουμε, δηλαδή είναι 29 ετών και όχι 27!
Η συγκεκριμένη εφημερίδα, αποκάλυψε έγγραφο από το «Κολέχιο Σαν Πέδρο Κλαβέρ ντε Μπουκαραμάνγκα», δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο διεθνής στράικερ, και με βάση αυτό, ο Φαλκάο είναι πιο… μεγάλος κατά 2 χρόνια! Θέμα που έχει… βγάλει από τα ρούχα του τον διεθνή άσο!

Σ’ αυτό το έγγραφο ως ημερομηνία γέννησης του αστέρα της Μονακό αναγράφεται το έτος 1984 και ότι το… γνωστό σε όλους μας 1986. Γνωστό σε… όλους μας, αφού μ’ αυτή την ημερομηνία ο Κολομβιανός φορ έχει καταχωρηθεί στα πρακτικά της FIFA. Συγκεκριμένα μιλάμε για την 10η Φεβρουαρίου του 1986!

Τώρα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όλα ανατρέπονται, με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό να έχει και συνεντεύξεις από ανθρώπους του σχολείου, την εποχή που όταν οι γονείς του Φαλκάο τον έγραψαν στα μητρώα του νηπιαγωγείου, και να τονίζω πως ο διεθνής παίκτης γεννήθηκε όντως στις 10 Φλεβάρη 1984!

Όπως έγινε γνωστό, δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου σταθμού προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα του Φαλκάο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό…

Με βάση την καρτέλα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, η συγκεκριμένη καρτέλα χρονολογείται από το 1989! Κάτι που σημαίνει πως ταιριάζει με την ηλικία που θα πρέπει να έχει ένα παιδί, που φοιτά σε αυτήν τη σχολική βαθμίδα.

Λέτε γι’ αυτόν τον λόγο ο διεθνής άσος να βγήκε εκτός εαυτού πριν από μερικές μέρες σε φιλικό της Μονακό, σπρώχνοντας αντίπαλό του μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα; Λέτε να είχε μάθει για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ;

Δείτε σε βίντεο το ρεπορτάζ της κολομβιανής τηλεόρασης για το συγκεκριμένο θέμα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr