Home SPORTS NEWS Έρευνα για το… τανκ (video)

Έρευνα για το… τανκ (video)


Διαβάστε ακόμα:

«Πρώτη» με… τανκ στην Αταλάντα (video)

Έρευνα ξεκίνησε η ιταλική Ομοσπονδία για το απίστευτο γεγονός που συνέβη στην «πρώτη» της Αταλάντα με την παρουσία… τανκ! Συγκριμένα, ο κόσμος της ομάδας… γιόρτασε με τη βοήθεια ενός άρματος μάχης, το οποίο… πατούσε πάνω σε αυτοκίνητα που έφεραν τα χρώματα της Μπρέσια και της Ρόμα!

Επάνω στο… τανκ ήταν μάλιστα το νέο απόκτημα της ομάδας Τζιούλιο Μιλιάτσιο, αλλά και ο Σουηδός άσος του παρελθόντος Γκλεν Στρέμπεργκ! Με τον πρώτο να εγκαλείται για την συγκεκριμένη του ενέργεια…

«Ήταν μια λάθος ενέργεια. Επικρατούσε γιορτινή ατμόσφαιρα, με πολύ κόσμο. Το «παρών» έδωσαν γυναίκες και παιδιά, και αυτό που ήθελα ήταν να χαιρετήσω τον κόσμο. Σίγουρα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το όχημα θα κατέστρεφε αυτοκίνητα στα χρώματα της Ρόμα και της Μπρέσια. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό. Σε όλη την καριέρα μου ως παίκτης δεν έχω προκαλέσει και πάντα σέβομαι τις αξίες του αθλητισμού μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Έχω παίξει 500 παιχνίδια ως επαγγελματίας και έχω πάρει μόλις μια κόκκινη κάρτα και δυο κίτρινες», ήταν τα λόγια του Τζιούλιο Μιλιάτσιο, θέλοντας να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη κίνησή του.

Να θυμίσουμε ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο οι οπαδοί της ομάδας του Μπέργκαμο γιόρτασαν την έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας τους, αλλά και το γεγονός πως η Αταλάντα ανακοίνωσε ότι τρεις από τις πιο πολύτιμές μονάδες της, ο Χέρμαν Ντένις, ο Αντρέα Κονσίλι και ο Μάξι Μοράλες, δεν θα αφήσουν τον σύλλογο. Έτσι, μέλη της Αταλάντα αποφάσισαν να επιστρατεύσουν ένα τανκ! Μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς το τανκ κατέστρεφε τα αυτοκίνητα με τα χρώματα των «μισητών» Μπρέσια και Ρόμα.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr