Home SPORTS NEWS Έτοιμος για την επιστροφή ο Κυριάκος

Έτοιμος για την επιστροφή ο Κυριάκος


Ο Κυριακός Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο και συγκεκριμένα στο «RevierSport»!

«Θα μου πάρει ακόμη μία-δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα προπονούμαι κανονικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διεθνής αμυντικός της γερμανικής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας άσος των «βασιλικών μπλε» είναι εκτός εδώ και περίπου οχτώ μήνες. Ο 21άχρονος αμυντικός αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και τον τελευταίο καιρό ταξίδεψε και στη χώρα μας προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Τώρα είναι στο τελικό στάδιο και ανυπομονεί να επιστρέψει…
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπαιξε για τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου στον αγώνα της Σάλκε με το Αμβούργο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση. Έλειψε και από την εθνική μας σίγουρα ο Φερνάντο Σάντος περιμένει και αυτός με ανυπομονησία να βρεθεί ο διεθνής άσος στο επίπεδο που πρέπει!

Βέβαια απομένει να δούμε και τι εξέλιξη θα έχει το φλερτ με τη Λίβερπουλ, καθώς τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός Τύπος, μιλούσε για πρόταση ύψους 14εκ. ευρώ στη Σάλκε για τον διεθνή άσο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr