Home SPORTS NEWS Βιλανόβα: «Δεν μου στάθηκε ο Γκουαρντιόλα» (video)

Βιλανόβα: «Δεν μου στάθηκε ο Γκουαρντιόλα» (video)


Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η φιλική σχέση χρόνων μεταξύ του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Τίτο Βιλανόβα. Πριν από λίγες ημέρες, ο νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου είχε δηλώσει πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα είχαν χρησιμοποιήσει την ασθένεια του Βιλανόβα προκειμένου να πλήξουν τον ίδιο.

«Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τα όρια. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν την ασθένεια του Βιλανόβα για να πληγώσουν εμένα είναι κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το γεγονός ότι δεν είδα τον Τίτο όταν πήγα στη Νέα Υόρκη οφείλεται στο ότι δεν ήταν εφικτό και όχι γιατί ήταν δικό μου φταίξιμο. Αλήθεια, απολογούμαι αυτή τη στιγμή ότι ήθελα το κακό ενός ανθρώπου με τον οποίο είμαστε φίλοι και συνάδελφοι τόσα χρόνια;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Η απάντηση όμως από τον Βιλανόβα ήταν άμεση. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” τόνισε πως ο Γκουαρντιόλα ουδέποτε τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

«Κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν χρησιμοποίησε την ασθένειά μου εναντίον του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση των ανθρώπων του συλλόγου. Με βοήθησαν και είναι η οικογένειά μου. Με τον Γκουαρντιόλα συναντηθήκαμε την πρώτη φορά που πήγα στη Νέα Υόρκη. Όταν όμως βρέθηκα εκεί για θεραπεία επί δύο μήνες δεν τον είδα και αυτό δεν είναι δικό μου λάθος. Είναι φίλος μου, τον χρειάστηκα όμως δεν ήταν εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Και το έκανα μόνο και μόνο γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr