Home SPORTS NEWS «Θα τα δώσω όλα για την Ρεάλ» (photos)

«Θα τα δώσω όλα για την Ρεάλ» (photos)


Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι είναι το νέο αστέρι που απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης από το νέο «αίμα» του ισπανικού ποδοσφαίρου και ο διεθνής-με τις μικρές εθνικές ομάδες-άσος δεν φάνηκε να είναι αγχωμένος από το γεγονός πως η «βασίλισσα» πλήρωσε τα 32ςκ. της ρήτρας που είχε με τη Σοσιεδάδ, με βάση τα όσα δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «μερένχες»!

Το Σάββατο ο νεαρός άσος παρουσιάστηκε επίσημα από την «βασίλισσα»

από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιολογήσει τα 32 εκατ. ευρώ που έδωσε η «βασίλισσα» για την απόκτησή του.

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Μου δίνεται μια τρομερή ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα τα δώσω όλα για την Ρεάλ. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στην Σοσιεδάδ και τους οπαδούς της για όλα όσα έκαναν για μένα. Αντιλαμβάνομαι την πίεση που υπάρχει πάνω μου. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μία ακόμα πρόκληση για να αποτελέσω κομμάτι αυτού του συλλόγου. Η ζωή μου άλλαξε πολύ, προέρχομαι από μία μικρή πόλη και είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή μου αλλά εγώ δεν θα αλλάξω», υπογράμμισε εκτός των άλλων ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Ασίερ Ιγιαραμέντι στην Ρεάλ. Οι οπαδοί θα σε στηρίξουν και στα καλά και στα άσχημα. Ο παίκτης αυτός έλαμψε στο Euro U21 που πήρε τον τίτλο η Ισπανία. Προέρχεται από μία περιοχή (σ.σ. Χώρα των Βάσκων) που αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει μία παράδοση που όλοι σεβόμαστε και θαυμάζουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ρεάλ Σοθιεδάδ που είχε την προθυμία να κάνει την επιθυμία μας πραγματικότητα». 

Να αναφέρουμε πως με τα 39εκ. ευρώ που θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης συνολικά για να κάνει δικό της τον Ιγιαραμέντι, η μετακίνηση του 23άχρονου άσου έγινε η ακριβότεροτερη μεταγραφή Ισπανού παίκτη στην ιστορία των Μαδριλένων, με τους Τσάμπι Αλόνσο (30 εκ), Ίσκο (29 εκ) και Σέρχιο Ράμος (27 εκ) να ακολουθούν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr