Home SPORTS NEWS Μαρτίνο: «Μεγάλη πρόκληση η Μπάρτσα»! (video)

Μαρτίνο: «Μεγάλη πρόκληση η Μπάρτσα»! (video)


Ο Χεράρδο Μαρτίνο, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη, έκανε δηλώσεις στη πατρίδα του για τη νέα «σελίδα» της προπονητικής του καριέρας με τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα. «Θέλω να ανταποκριθώ στο ύψος των περιστάσεων, αφού μιλάμε για μια μεγάλη πρόκληση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε της αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νιούελς Ολντ Μπόις. Με στόχο να συνεχίσει της επιτυχίες…

Ο «Τάτα» ανέφερε πως οφείλει να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις. «Πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα και στην καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα. Θα ήταν περιττό να πω οτιδήποτε για το τι περιβάλλει αυτόν τον σύλλογο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Σχεδόν είχα προετοιμαστεί για να ξεκουραστώ και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για μια εργασιακή ευκαιρία. Βεβαίως και με εξέπληξε και βεβαίως και νιώθω περήφανος. Πρέπει εμείς (σ.σ. αυτός και οι συνεργάτες του) να προσαρμοστούμε στο στιλ της Μπάρτσα, το οποίο είναι καθορισμένο. Να προσαρμοστούμε σε μια ομάδα και ένα ρόστερ εξαιρετικό».

Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι και δεν έκρυψε ότι ο συμπατριώτης του μίλησε στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τον ίδιο. «Ο Χόρχε και ο Λιονέλ Μέσι μίλησαν με την διοίκηση του συλλόγου, αλλά δεν ξέρω πόσο επιρροή έχει η άποψή τους. Περιμένω μια πολύ καλή συνεργασία με τον Λέο. Είναι σημαντικό να αναπτύξω πάνω από όλα ανθρώπινες σχέσεις με τους νέους του ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνει πιο γρήγορη και εύκολη η προσαρμογή μου», επισήμανε.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο Χεράρδο Μαρτίνο ανέφερε πως δεν υπάρχει ρήτρα που να του επιτρέπει να σπάσει το συμβόλαιο σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από την Εθνική Αργεντινής. «Εγώ δεν βάζω ρήτρες στα συμβόλαιά μου», ήταν τα λόγια του…

Ο 50άχρονος τεχνικός έκανε γνωστό πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με την διοίκηση ποιοι θα είναι οι βοηθοί του. Κάτι που θα γίνει με την άφιξή του στη Βαρκελώνη.

Να αναφέρουμε πως το γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις που έγινε η συνέντευξη Τύπου του νέου τεχνικού της «Μπάρτσα» φέρει το όνομα «Μαρσέλο Μπιέλσα», ενώ μια κερκίδα έχει το όνομά του Χεράρδο Μαρτίνο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr