Home SPORTS NEWS Ο σύμβουλος του Κλίντον στην… Ίντερ!

Ο σύμβουλος του Κλίντον στην… Ίντερ!


Tο ότι ο Μάσιμο Μοράτι θέλει να αποχωρήσει από την Ίντερ ύστερα από 18 χρόνια είναι γνωστό. Ο 65χρονος πρόεδρος των νεραντζούρι έχει πλέουν αδειάσει τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Στον ορίζοντα λοιπόν έχει έρθει ένας Ινδονήσιος μεγιστάνας, ονόματι Τοχίρ ο οποίος θα αγοράσει αρχικά το 40% των μετοχών και αργότερα θα πληρώσει για το πλειοψηφικό πακέτο.

Μαζί του στην Ίντερ φέρεται πως θα έχει σύμβουλό του τον Τζέισον Λέβιεν, έναν Αμερικανό δικηγόρο που ειδικεύεται σε αθλητικές υποθέσεις, καθώς είναι εκπρόσωπος πολλών παικτών του ΝΒΑ. Ο Λέβιεν συνοδεύει πάντα τον Τοχίρ στις επενδύσεις του στα αθλητικά δρώμενα και η παρουσία αποδεικνύει ότι ο Ινδονήσιος έχει πάρει στα σοβαρά το εγχείρημα αυτό.

Την βοήθεια του άλλωστε είχε ζητήσει και όταν ήθελε να γίνει μέρος του κονσόρτσιουμ που θα διεκδικούσε το μετοχικό πακέτο των Σίξερς. Έτσι έγινε ο πρώτος Ασιάτης που κατέχει ολόκληρο ή μέρος του πακέτου των μετοχών μιας ομάδας ΝΒΑ.

Ο Λέβιεν ξεκίνησε την καριέρα του στην πολιτική ως προσωπικό του Μπιλ Κλίντον και στη συνέχεια ενεργοποιείται στο χώρο του αθλητισμού. Υπήρξε εκπρόσωπος αναδυόμενων παικτών, όπως ο Ντενγκ και ο Τούρκογλου που του εμπιστεύτηκαν την τύχη τους. Εργάστηκε ως στέλεχος στο franchise που διεκδίκησε του Σακραμέντο Κινγκς και κινούσε τα νήματα στις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν σε αλλαγή ιδιοκτησίας των Μέμφις Γκρίζλις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr