Home SPORTS NEWS Παίκτης-προπονητής ο Γκιγκς

Παίκτης-προπονητής ο Γκιγκς


Ο Ντέιβιντ Μόγιες ξέρει πόσο σημαντική είναι η συμβολή του Ράιν Γκιγκς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και έτσι ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε, μαζί με τον Φιλ Νέβιλ (πρώην άσος των πρωταθλητών Αγγλίας) να ενταχθούν στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ράιαν αποδέχθηκε την ευκαιρία να γίνει παίκτης/προπονητής. Η επιτυχία του και η ικανότητά του να προσαρμόζει το παιχνίδι του για αρκετά χρόνια τού δίνει μία απαράμιλλη προοπτική για το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η καριέρα του είναι παράδειγμα για κάθε φιλόδοξο παίκτη και είμαι σίγουρος ότι τόσο αυτός όσο και οι παίκτες θα ωφεληθούν από το νέο ρόλο του», ήταν η δήλωση του Μόγιες στην ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων».

Από την πλευρά του ο Ράιν Γκιγκς, ζωντανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε: «Είναι σπουδαίο προνόμιο να γίνομαι παίκτης-προπονητής. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να προσφέρω με την εμπειρία μου, έχοντας υπάρξει τόσο παίκτης όσο και μέλος της οικογένειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν είναι μυστικό ότι διαβάζω για να πάρω το δίπλωμα προπονητή και το βλέπω αυτό ως το πρώτο βήμα στη μελλοντική καριέρα μου. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω πλάι στον Ντέιβιντ και την ομάδα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr