Home SPORTS NEWS Πικραμένος με την Μίλαν ο Αμπροζίνι

Πικραμένος με την Μίλαν ο Αμπροζίνι


Παίκτης της Φιορεντίνα είναι πλέον ο Μάσιμο Αμπροζίνι, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να τονίζει πως είναι ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με την ομάδα της Φλωρεντίας, ενώ εξέφρασε και τα παράπονα του για τον τρόπο με τον οποίο τον έδιωξε η Μίλαν από την ομάδα.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται και θέλω να ευχαριστήσω τη Φιορεντίνα που με εμπιστεύτηκε. Όσον αφορά τη Μίλαν, πλέον αποτελεί παρελθόν για μένα, καθώς είμαι παίκτης της Φιορεντίνα και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση το ότι με αγνόησαν έτσι από τον σύλλογο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το αν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Μετά το τέλος της σεζόν μίλησαν με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή. Περίμενα τουλάχιστον να μου πουν ότι δεν θα μείνω στην ομάδα».

Για την Φιορεντίνα, ανέφερε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Φιορεντίνα να εξελιχθεί περισσότερο, καθώς πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το εγχείρημα του συλλόγου. Ο Μοντέλα είναι ένας προπονητής άξιος σεβασμού, γιατί δίνει βάση στις λεπτομέρειες που είναι και το πιο σημαντικό».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr