Home SPORTS NEWS Ποδοσφαιρικές διακοπές (photos)

Ποδοσφαιρικές διακοπές (photos)


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μελίνα Ντισλιάν

Μπορεί να τους έχουμε συνηθίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να τρέχουν με μία μπάλα στα πόδια και να σκοράρουν στα αντίπαλα δίχτυα, υπάρχει όμως και μία άλλη πλευρά των ποδοσφαιριστών, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τους νευρικούς και γεμάτους τσαμπουκά παίκτες που θαυμάζουμε. Η… άλλη αυτή πλευρά, έχει να κάνει με τις στιγμές χαλάρωσης διάσημων αστέρων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι δεν διστάζουν να ξοδέψουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Και μπορεί μέσα στο παιχνίδι, τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω στους ποδοσφαιρικούς αυτούς αστέρες, ωστόσο στις διακοπές τους την προσοχή όλων την τραβάνε οι εντυπωσιακές συνοδοί τους. Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μαϊάμι και Μαλιμπού, είναι κάποια από τα πιο hot μέρη που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές με τις συντρόφους τους. Το pamesports παρουσιάζει τα δέκα πιο καυτά ζευγάρια του φετινού καλοκαιριού, που απόλαυσαν τις διακοπές τους στα πιο μαγικά μέρη του κόσμου.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Ιρίνα Σάικ

Τι και αν ακόμα δεν έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν, ο έρωτάς τους φαίνεται να δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Το εντυπωσιακό ζευγάρι αποφάσισε να περάσει φέτος λίγες μέρες ξεκούρασης στις μαγευτικές Μαλβίδες, οι οποίες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αγαπημένος τους προορισμός. Όπως ήταν λογικό οι κοιλιακοί του Κριστιάνο και το καλλίγραμμο σώμα του διάσημου μοντέλου, έκαναν πολλούς να παραμιλάνε.

Ζεράρ Πικέ – Σακίρα

Φέτος θα είναι το πρώτο καλοκαίρι τους μαζί με τον γιο τους Μίλαν. Ωστόσο επειδή και οι δύο έχουν ανάγκη από λίγες ημέρες ξεκούρασης, τα πεθερικά ανέλαβαν τον Πικέ jr και το διάσημο ζεύγος αναχώρησε για Ίμπιζα. Πικέ και Σακίρα ξέρουν πως να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα ανάμεσά τους και οι ρομαντικές αυτές αποδράσεις το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο χρόνο.

ΤζιανΛουίτζι Μπουφόν – Αλένα Σερέντοβα

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ιταλίας και οι φίλαθλοι της Γιουβέντους τους αποθεώνουν σε κάθε τους εμφάνιση. Γιατί όταν πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα της γειτονικής χώρας και το πιο ωραίο μοντέλο, τότε είναι αδύνατο να αδιαφορήσεις. Πόσο μάλλον όταν εμφανίζονται με μαγιό, στις ηλιόλουστες ακτές του Μαλιμπού. Κυρίες και κύριοι…. ο ΤζιανΛουίτζι Μπουφόν και η Αλένα Σερέντοβα.

Χαβιέ Μασεράνο – Φερνάντα

Τι και αν οι αγωνιστές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να περνάει όσο χρόνο θα ήθελε με την αγαπημένη του Φερνάντα, ο Χαβιέ Μασεράνο φροντίζει να καλύψει το χαμένο έδαφος με ένα σούπερ χλιδάτο δεκαήμερο στην Ίμπιζα. Οι προπονήσεις, τα γυμναστήρια και οι αγώνες, δίνουν τη θέση τους στις βουτιές, στο ποδοβόλεϊ και στα εντυπωσιακά κοκτέιλ.

Φραντσέσκο Τόττι – Λάρι Μπλάσι

Τους αποκαλούν ως το ζευγάρι Μπέκαμ της Ιταλίας. Αυτός είναι ένας από τους πιο ωραίος και επιβλητικούς ποδοσφαιριστές που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η χώρα αυτή, ενώ η σύζυγός του είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τηλεπερσόνες. Αν και είναι 8 χρόνια παντρεμένοι, παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ τα δύο τους παιδιά ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Το μυστικό του έρωτά τους, είναι οι ρομαντικές αποδράσεις τους σε εξωτικά μέρη όπως η Μαγιόρκα.

Μεσούτ Οζίλ – Άννα Μαρία

Ένα σκάφος και λίγοι καλοί φίλοι, είναι όπως φαίνεται το φάρμακο του Μεσούτ Οζίλ, προκειμένου να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην επίτευξη αυτού του στόχου, σημαντικό ρόλο παίζει και η Άννα Μαρία, η οποία φροντίζει με τα χάδια και την τρυφερότητά της να ξεκουράσει τον Γερμανό μέσο. Εντάξει, σημαντικό ρόλο παίζει και η πανέμορφη Μεσόγειος, την οποία γύρισαν με το σκάφος που είχαν.

Ίκερ Κασίγιας – Σάρα Καρμπονέρο

Όταν αυτός αποφασίζει να αφήσει τα γάντια και τις προπονήσεις του και αυτή να παρατήσει τα μικρόφωνα και τις κάμερες, ο προορισμός τους είναι ένας…. Η Σάντα Μπάρμπαρα. Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της περιοχής, χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου και αποθανατίζουν τις στιγμές τους σε μία ρομαντική φωτογραφία. Το επόμενο καλοκαίρι στο ερωτευμένο ζευγάρι θα προστεθεί και το πρώτο τους μωρό, αφού η πανέμορφη δημοσιογράφος διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Λιονέλ Μέσι – Αντονέλα

Αν και ο άσσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε άπειρες φορές ότι ο γιος του είναι πλέον η προτεραιότητα του, ωστόσο ένα διήμερο με την αγαπημένη του Αντονέλα είναι απαραίτητο, χωρίς υποχρεώσεις και τρεχάματα. Ο Αργεντίνος επιθετικός και η καλλίγραμμη σύζυγός του προτιμούν μία ερημική παραλία στα νησιά Μπαρμπέϊντος, προκειμένου να βρουν την ηρεμία και τη γαλήνη που τόσο τους λείπει στη Βαρκελώνη.


Πίτερ Κράουτς – Αμπι

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από τον Πικέ και τον Μασεράνο, ακόμα ένας παίκτης απολαμβάνει τα μπάνια του στην Ίμπιζα. Ο λόγος για τον Πίτερ Κράουτς και την καλλονή Άμπι, οι οποίοι δεν άφησαν beach bar για beach bar στο συγκεκριμένο νησί, δείχνοντας πως γι΄ αυτούς διακοπές είναι η δυνατή μουσική, τα πολλά κοκτέιλ και τα θαλάσσια σπορ. Και όταν κουράστηκαν ο ένας από την παρέα του άλλου, ακολούθησαν ξεχωριστούς προορισμούς, με τον πανύψηλο παίκτη να επισκέπτεται το Μαλιμπού και το Μαϊάμι άνευ συζύγου. Προχωρημένο ζευγάρι, χωρίς αμφισβήτηση…

Νάνι – Ντανιέλα

Το Μαϊάμι διάλεξαν σαν προορισμό για τις διακοπές τους, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νάνι, με την σύντροφό του Ντανιέλα. Η πληθωρική Πορτογαλέζα τρέλανε τον άσσο των Κόκκινων Διαβόλων με τα παιχνίδια της στο νερό, ενώ η ανακοίνωση των αρραβώνων τους πριν λίγους μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει τον έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr