Home SPORTS NEWS Σισέ: «Πήρα το “13”, λόγω της Θύρας 13» (photos)

Σισέ: «Πήρα το “13”, λόγω της Θύρας 13» (photos)


Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για μια ακόμα φορά για την στενή σχέση αγάπης που έχει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Ο Γάλλος άσος σε συνέντευξή του σε ρωσική εφημερίδα, υπογράμμισε πως επέλεξε στην Κούμπαν Κράσνονταρ να πάρει το νούμερο «13», λόγω της στενής σχέσης που έχει με τους «πράσινους» φιλάθλους και την «Θύρα 13»!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε μάλιστα πως το «τριφύλλι» είναι το «δεύτερο του σπίτι για όσο ζει», και ανέφερε πως έχει δώσει το «παρών» και σε εκδηλώσεις του κόσμου των «πράσινων» με μεγάλη ευχαρίστηση… Για τους στόχους με τη Κούμπαν τόνισε πως πήγε στο ρωσικό σύλλογο για να ζήσει ξανά στιγμές ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ δεν έκρυψε πως θέλει η ομάδα του να πάει ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη, τον ρώτησε γιατί διάλεξε τον αριθμό «13» στην Κουμπάν, παρόλο που θεωρείται γρουσούζικος. Ο Τζιμπρίλ Σισέ απάντησε: «Συνήθως προτιμώ το “9”, αλλά στην Κουμπάν το έχει άλλος παίκτης (σ.σ ο Ιγκνατίεφ) και γι’ αυτό επέλεξα το «13», αριθμός με τον οποίο έχω πάντως ιδιαίτερη σχέση. Πρώτα από όλα έχει σχέση με την ημέρα που γεννήθηκα. Επιπλέον, έχω μια πολύ θερμή σχέση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Έχουν ένα σύνδεσμο που λέγεται “Θύρα 13”, οπότε ο αριθμός αυτός μου είναι ιδιαίτερα οικείος και αγαπητός. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για όσο ζω το δεύτερό μου σπίτι. Είχα παρακολουθήσει παιχνίδια του μαζί με τους οπαδούς από τις εξέδρες και ήταν μια πολύ σπουδαία και ξεχωριστή εμπειρία. Ελπίζω αυτός ο αριθμός να με προστατεύει, έχω κάνει και τατουάζ».

Για το ντεμπούτο του με την Κουμπάν (δεν έγινε στην πρεμιέρα του ρωσικού πρωταθλήματος στο 1-1 με την Ρουμπίν Καζάν), υπογράμμισε: «Θα παίξω αυτή την αγωνιστική κόντρα στην Τομ Τομσκ. Είμαι αποφασισμένος να δείξω στους οπαδούς τι μπορώ να κάνω. Δόξα τω Θεώ ήρθαν πλέον όλα τα χαρτιά της μεταγραφής μου και πλέον είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ελπίζω να κάνω ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στην Τομ. Είμαι χαρούμενος που τελείωσαν όλα τα θέματα με τα χαρτιά. Είμαι σε τοπ φόρμα, να είχα πολλούς τραυματισμούς στο παρλεθόν αλλά είμαι καλύτερος παίκτης από ότι ήμουν. Ο βασικός λόγος που ήρθα στην Κουμπάν ήταν για να παίξω στο Europa League. Θέλω να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε αυτή την διοργάνωση. Μετά την αποδέσμευση μου από την ΚΠΡ είχα προτάσεις από γαλλικές ομάδες, αλλά δεν θα ήθελα να πω από ποιες».

Αυτά από τα Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μίλησε ακόμα για την κόμη του (είπε πως έχει Γάλλο κομμωτή) για τα τατουάζ (ανέφερε ότι το μεγαλύτερο είναι αυτό με τα ονόματα των παιδιών του). Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε όμως στους Ρώσους για τη μεγάλη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr