Home SPORTS NEWS Στο… Μονακό ο Ρονάλντο

Στο… Μονακό ο Ρονάλντο


Ο Κριστιάν Ρονάλντο μπορεί αυτή την περίοδο να είναι στην Κρήτη με την Ίρινα Σάικ, και να ψαρεύει, αλλά δημοσίευμα του «Le10Sport» επέφερε… αναστάτωση στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αποκάλυπτε συνάντηση του Πορτογάλου με τη… Μονακό στο πριγκιπάτο!

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προσπάθησε να πείσει τον αστέρα της «βασίλισσας» να πάει του χρόνου στη Μονακό. Ο Ρονάλντο φέρεται να πήγε στο πριγκιπάτο την περασμένη εβδομάδα και Ρώσος μεγιστάνας προσπάθησε να τον πείσει να συνεχίσει στη Μονακό… Είναι χαρακτηριστικό πως το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως μαζί τους ήταν και ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζορς Μέντες.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 28άχρονου άσου με την Ρεάλ ολοκληρώνεται το 2014 και δεν έχει ανανεώσει, παρότι έχουν υπάρξει προσπάθειες από τη «βασίλισσα»! Ο Ρονάλντο έχει πάντως τονίσει ότι το μέλλον του είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ότι στο Μονακό πάει μόνο διακοπές.

Από την πλευρά των «μερένχες», διέρρευσε πως ο Ρονάλντο δεν πωλείται με… όλο το χρυσάφι του κόσμου, μόνο που του χρόνου ο Πορτογάλος μένει ελεύθερος!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr