Home SPORTS NEWS Ωραίος ο ΠΑΟΚ 2-0 την Κοπεγχάγη!

Ωραίος ο ΠΑΟΚ 2-0 την Κοπεγχάγη!


Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ στην δεύτερη απόπειρα επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας της Κοπεγχάγης με 2-0. Τα γκολ οι Λόρενς και Σαλπιγγίδης

Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Στέφενς τον δικέφαλο στο πρώτο μέρος, ενώ ο Γιάκομπς προτίμησε το 4-4-2. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά και αρκετά φλύαρος στο πρώτο μέρος, δημιούργησε κάποιες φάσεις ωστόσο ήταν εμφανές το πρόβλημα στα άκρα της άμυνας.

Καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο το σουτ του Κα΄τσε στις καθυστερήσεις, η μπάλα κόντραρε και κατέληξξε κόρνερ, ενώ ο Γιακουμής κράτησε το μηδέν με καίριες επεμβάσεις.

Ο Στέφενς άλλαξε πλάνο στο δεύτερο μέρος. Παρέταξε τον δικέφαλο με 4-4-2 και η ομάδα του πήρε για τα καλά τα ηνία της αναμέτρησης. Ο καλύτερος του γηπέδου ήταν αυτός που χάρισε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Από την σέντρα του Πόποβιτς ο Λόρενς έπιασε την κεφαλιά στο 71′ η κήπερ της Κοπεγχάγης απέκρουσε με τον Ιρλανδό να στέλνει με ριμπάουντ την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84′ ο Λόρενς απώλεσε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι. Τελικώ το 2-0 ήρθε για τους Θεσσαλονικείς με μονοκόμματο σουτ του Σαλπιγγίδη, ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λόρενς, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Δανών στέλνοντας συρτά (και συστημένη) την μπάλα στα πόδια του «Σάλπι».

Επιγραμματικά, εξαιρετικός ο Βίτορ στην άμυνα, σούπερ ο Λόρενς στην επίθεση, θετικό το δεύτερο τεστ του ΠΑΟΚ επί αυστριακού εδάφους.

ΠΑΟΚ (α ημίχρονο): Γιακουμής, Σκόνδρας, Λίνο,Λόπεθ, Κατσικάς, Τζανδάρης, Κάτσε, Βούκιτς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

Κοπεγχάγη (α’ ημίχρονο): Γουίλαντ, Γιάκομπσεν, Σίγκουρτσον, Σταρσγκάαρντ, Μπένγκστον, Γκίσλασον, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Αμανγκβά, Βετόκελε, Σαντίν

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Χακόμπο, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Πόποβιτς, Βίτορ, Κατσουράνης, Ποζατζίδης, Λόρενς,Γιάννου, Σαλπιγγίδης

Κοπεγχάγη (β’ ημίχρονο): Βίλαντ, Μπέγκσον, Γιάκομπσεν, Σταρσγκάαρντ, Σαντίν, Σίγκουρτσον, Τούτου, Γκίσλασον, Ντελάνει, Βετοκέλε, Κρίστενσεν

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr