Home SPORTS NEWS Λάμψη στο γάμο του Τσάβι (photos)

Λάμψη στο γάμο του Τσάβι (photos)


Ο Τσάβι αποφάσισε και αυτός να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων, καθώς το προηγούμενο Σάββατο, μετά από σκέψη… ωρών πήρε το κορίτσι του! Ο διεθνής άσος και αρχηγός της Μπαρτσελόνα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Νούρια Κουνιγιέρα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε μάλιστα πως θα δώσει τα χρήματα που μάζεψε από τα δώρα των καλεσμένων, για τη χρηματοδότηση της κατασκευής νέου νοσοκομείου για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο! Ο Τσάβι έμαθε για την κατασκευή του συγκεκριμένου νοσοκομείου τον περασμένο Μάρτιο, όταν και επισκέφθηκε έναν νεαρό θαυμαστή που προσπαθεί να νικήσει τον καρκίνο. Και η κίνηση αυτή έχει ξεχωριστή σημασία…

Σε ότι αφορά στο μυστήριο να αναφέρουμε πως έγινε ενώπιον 180 καλεσμένων και πραγματοποιήθηκε σε εκκλησάκι του 16ου αιώνα στην Κόστα Μπράβα! Το «παρών» έδωσαν συμπαίκτες του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και αντίπαλοί του!

Πρώτος από τους καλεσμένους έφτασε ο Βαλντές με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του! Σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή κοντά στον Τσάβι, ήταν και οι Μέσι, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Μασεράνο, Πέδρο και Άλμπα, συνοδευόμενοι από τις εντυπωσιακές συντρόφους τους! Στους καλεσμένους ήταν και οι Μπουσκέτς, Εθκέρο, Ολεγκέρ, Γκάμπρι, Ζορκερά και Ετσεμπερία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι καλεσμένοι έφτασαν στο εκκλησάκι με μίνι μπας. Όπως ανέφερε ο ισπανικός Τύπος, απουσίασαν ο Πικέ με την Σακίρα, όπως και ο Κάρλες Πουγιόλ, αφού βρίσκονται εκτός Ισπανίας! Πολλοί περίμεναν να δουν και τον στενός φίλος του Τσάβι, Ίκερ Κασίγιας(έχουν περάσει πολλά μαζί με την εθνική Ισπανίας), καθώς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει διακοπές με τη Σάρα Καρμπονάρο, μακριά από την Ιβηρική.
Όσο για το μήνα του μέλιτος; Οι νιόπαντροι θα πάνε στις Σεϋχέλλες, αλλά δεν θα κάτσουν… μήνα, αφού ο Τσάβι έχει και προετοιμασία!

 

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr