Home SPORTS NEWS Μπερλουσκόνι: «Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μπερλουσκόνι: «Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»


Παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Μίλαν για την νέα σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι», δήλωσε πως πήγε στο Μιλανέλο προκειμένου να δώσει τις ευχές του στον Γκαλιάνι, στον προπονητή αλλά και στους παίκτες του συλλόγου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται μία περαιτέρω προσθήκη.

“Ήρθα εδώ για να δώσω τις ευχές μου στον Γκαλιάνι, στον προπονητή και στους παίκτες. Μίλησα για περίπου μισή ώρα με τους νέους παίκτες, οι Πόλι και Σαπονάρα μου άρεσαν πολύ. Ο Γκαλιάνι έθεσε ως στόχο να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της ομάδας από τα 30 στα 25 χρόνια, πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα.

Μέσα στο 2013 κατακτήσαμε στο πρωτάθλημα περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα και ενισχύσαμε την ομάδα με σημαντικούς νεαρούς παίκτες. Ο Ελ Σαραουί έδειξε πως έχει ισχυρό δέσιμο με τη Μίλαν, δεν ήθελε να παίξει σε άλλη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που έμεινε μαζί μας.

Όσον αφορά στις μεταγραφές δεν μπορώ να αποκλείσω μία περαιτέρω προσθήκη αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως και έτσι η Μίλαν μπορεί να έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Γκαλιάνι:

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, από την πλευρά του τόνισε πως στόχος της ομάδα είναι να φτάσει στις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως οι «ροσονέρι» θα έχουν μία ανταγωνιστική ομάδα, έτοιμη να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ.

“Ξεκινάμε χωρίς κανένα ψυχολογικό βάρος, είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική στην Ιταλία και έτοιμη να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πλέι οφ. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Το 2013 μαζέψαμε 45 πόντους σε 20 παιχνίδια, 2 περισσότερους σε σύγκριση με τη Γιουβέντους”.

Για τις περιπτώσεις των Χόντα, Ρομπίνιο και Λιάιτς, ανέφερε:

“Ελπίζω ο Χόντα να μπορέσει να έρθει στη Μίλαν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με καλή τεχνική. Οι ικανοί παίκτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι σε αυτό το σύλλογο.

Εάν φύγει ο Ρομπίνιο θα έρθει ένας περιφερειακός επιθετικός μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λιάιτς είναι πάντα μία λύση αλλά θα πρέπει να δούμε αν η Φιορεντίνα τον αφήνει να φύγει και πόσο κοστίζει”.

Αλέγκρι:

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποκάλυψε πως αρκετές ομάδες τον ήθελαν στον πάγκο τους, ωστόσο ίδιος προτίμησε να μείνει στον ιταλικό σύλλογο καθώς αποτελεί προτεραιότητα του.

“Με τον πρόεδρο έχουμε εξαιρετική σχέση και είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί για μία δύσκολη και σημαντική σεζόν. Με ήθελαν αρκετές ομάδες με δεδομένες τις εξαιρετικές σεζόν με τη Μίλαν αλλά η προτεραιότητά μου ήταν να παραμείνω στον πάγκο των ροσονέρι”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr