Home SPORTS NEWS Ο Μέσι ράγισε την καρδιά ενός 9χρονου! (video)

Ο Μέσι ράγισε την καρδιά ενός 9χρονου! (video)


Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη και λίγοι αυτοί που έχουν να πουν μια άσχημη κουβέντα για τον “μάγο” της Μπαρτσελόνα.

Ίσως όμως να αναθεωρήσουν όταν διαβάσουν την παρακάτω ιστορία…

Ένας πατέρας από τις Η.Π.Α, ο Τόνι Σέργουντ, θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων στον 9χρονο γιο του, Χάντσον, το οποίο όμως όχι μόνο δεν έκανε χαρούμενο τον μικρό αλλά του ράγισε την καρδιά.

Τι έκανε ο πατέρας; Πλήρωσε 5.000 δολάρια προκειμένου να αγοράσει δύο εισιτήρια για τη φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο Σικάγο και να κάνει πράξη το όνειρο του γιου του, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, τον Λιονέλ Μέσι.

Στο πακέτο που αγόρασε ο Τόνι, συμπεριλαμβανόταν και η γνωριμία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και φυσικά τα καθιερωμένα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες. Αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ…

Μαζί με περίπου 75 άτομα, ο μικρός Χάντσον έμεινε… στα κρύα του λουτρού καθώς ο Μέσι δεν εμφανίστηκε και αφού οι λάτρεις του περίμεναν επί δύο ώρες.

«Επικρατούσε χάος από την αρχή. Δεν ήταν προετοιμασμένοι. Μας είπαν ότι θα έρθει και μετά, πέντε λεπτά πριν από το ματς ένας από τους εκπροσώπους του Μέσι μας ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να έρθει. Ακολούθησαν δάκρυα και απογοήτευση. Στον δρόμο για το σπίτι, ο γιος μου είπε: “Μπαμπά, την επόμενη φορά που θα αγοράσω μια φανέλα δεν θέλω να είναι του Μέσι…», δήλωσε ο Τόνι Σέργουντ.

Δείτε τον μικρό Χάντσον να αφηγείται την ιστορία και να ξεσπάει σε κλάματα

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr