Home SPORTS NEWS Οριστική συμφωνία με Μπέργκ

Οριστική συμφωνία με Μπέργκ

Οριστική συμφωνία με Μπεργκ!


Την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναίκό έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ για τον οποίο αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Σουηδός επιθετικός επιβεβαιώνοντας πλήρως τα νέα του αθλητικού στοιχήματος, πέρασε με επιτυχία και το δεύτερο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και έπειτα έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των «πρασίνων».

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο Μπεργκ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και τον Γιάννη Αλαφούζο λίγες μόνο ώρες πριν αναχωρήσει από την χώρα μας για την Γερμανία, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες.

Στον έμπειρο επιθετικό, χορηγήθηκε ειδική άδεια καθώς η σύζυγός του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα να μην ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κάτι βέβαια που δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα κάνει προπονήσεις, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με το Αμβούργο, ώστε κατά το διάστημα που θα μείνει στην γερμανική πόλη να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομώνυμης ομάδας.

Πάντως όπως αναφέρουν οι προβλέψεις στοίχημα για τον Μπεργκ τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί η άμεση επάνοδο του στην αγωνιστική δράση, γεγονός που θα τον επαναφέρει το ίδιο άμεσα και στην εθνική της χώρας του.