Home SPORTS NEWS Περιοδείες… με αποθέωση για τους Αγγλους (videos&pics)

Περιοδείες… με αποθέωση για τους Αγγλους (videos&pics)


Οι αγγλικές ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες τους ανά τον πλανήτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, προβάλλοντας έτσι σε ακόμα περισσότερο και το όνομά τους!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι στην Ταϊλάνδη, ενώ η Άρσεναλ… αναστάτωσε την Ινδονησία. Στο Ντέρμπαν στη Νοτίου Αφρικής η Μάντσεστερ Σίτι. Οι αστέρες των ομάδων γνωρίσουν την αποθέωση από τους ντόπιους, με τους Άγγλους να ακολουθούν και τα δικά τους έθιμα. Παράλληλα κάνουν προπονήσεις, παίζουν και μπαλίτσα…

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παρομοίασε μάλιστα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «Beatles» με την αποθέωση και τις κραυγές από νεαρές κοπέλες στο αεροδρόμιο! Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» που ζει για πρώτη φορά τέτοιες στιγμές είπε πως αυτές οι αντιδράσεις του κόσμου δείχνουν τη δύναμη που έχει η Γιουνάιτεντ.
«Φτάσαμε στο αεροδρόμιο και άκουσα κραυγές από νέες κοπέλες αλλά δεν νομίζω να ήταν για μένα. Υπήρχε ένας τρομερός αριθμός ανθρώπων στο αεροδρόμιο και ο ενθουσιασμός που υπήρχε όταν φτάσαμε ήταν σαν να ήρθαν οι Beatles. Ήταν το κάτι άλλο. Υπήρχαν οπαδοί μέσα και έξω από το ξενοδοχείο και όπου πηγαίναμε. Αυτό δείχνει την δύναμη της Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω ποτέ. Δεν ήταν έκπληξη για μένα αλλά το μέγεθος των πραγμάτων ήταν τρομερό», είπε χαρακτηριστικά ο Μόγιες.
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στάθηκε στους νέους του παίκτες της ομάδας αναφέροντας πως τον έχουν… ανεβάσει με την εικόνα τους και τη συμπεριφορά τους.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος αλλά είναι πιο πολύ ενθουσιασμένος για τους παίκτες που δουλεύω τώρα. Θα μπορούσαν να τονώσουν οποιοδήποτε προπονητή και σίγουρα τόνωσαν εμένα γιατί βλέπω τις ικανότητες τους, τον επαγγελματισμό τους και την αφοσίωση τους ώστε να είναι νικητές», υπογράμμισε ακόμα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

 

 

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr