Home SPORTS NEWS Τέλος ο Χίντινγκ από Ανζί

Τέλος ο Χίντινγκ από Ανζί


Δεν πρόλαβε να… ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική στο ρωσικό πρωτάθλημα και ο Γκους Χίντινκ αποτελεί παρελθόν για την Ανζί, καθώς ο Ολλανδός προπονητής παραιτήθηκε από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας. Στη θέση του θα αναλάβει ο συμπατριώτης του, Ρενέ Μέλενστεν, που πριν λίγες εβδομάδες είχε αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Ανζί.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την Ανζί, καθώς στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφερε 2-2 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας εντός, ενώ έχασε στη Μόσχα από τη Ντιναμό με 1-2, σε αγώνα στον οποίο η φιλοξενούμενη είχε παράπονα από την διαιτησία…

«Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, όμως πάντα έλεγα, ότι στόχος μου είναι η Ανζί να είναι σε θέση να εξελιχθεί και χωρίς εμένα. Αυτή η ώρα έφτασε. Είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του και είμαι χαρούμενος που έλαβα μέρος σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια», ήταν η δήλωση του Ολλανδού.

Οι εμφανίσεις της Ανζί ήταν απογοητευτικές, ενώ να θυμίσουμε πως στον αγώνα με τη Ντιναμό ο Χίντινγκ είχε και επεισόδιο με τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να κινδυνέυει και με «βαριά» καμπάνα!

Ο Γκους Χίντινκ αποφάσισε λοιπόν να αναλάβει την ευθύνη, υποβάλλοντας την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες μέρες είχε ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr