Home SPORTS NEWS Λεωφόρος… άνθησης για το «Τριφύλλι»!

Λεωφόρος… άνθησης για το «Τριφύλλι»!


Μόνο θετικά είναι τα όσα θα κρατήσει ο Γιάννης Αναστασίου από την πρεμιέρα του νέου Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν διάθεση και πάθος στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό και να ξεκινούν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους της νέας χρονιάς.

Στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οι «πράσινοι» έδιωξαν το άγχος της πρεμιέρας από το πρώτο κιόλας λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Μπόγιοβιτς κράτησε από τη φανέλα τον Κουτρουμπή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάνο, ο οποίος αποδείχτηκε εύστοχος ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια, εμφανώς πιο απελευθερωμένος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα δημιουργώντας ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Μπαϊράμι.

Πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για το «τριφύλλι» όταν η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Λαγός έφυγε στην κόντρα και λίγο πριν βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, δέχτηκε μαρκάρισμα εκτός περιοχής από τον Φίλιππο Δάρλα, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αναστασίου πέρασε στο ματς τον Μάρκους Μπεργκ και πέντε λεπτά αργότερα ο Σουηδός επιθετικός χρίστηκε σκόρερ. Εξαιρετική σέντρα του Μαρινάκη από τα δεξιά και ο Μπεργκ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (83’ Μουζακίτης), Καρέλης (59’ Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (56’ Γκόλιας), Πασάς (65’ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76’ Παπουτσογιαννόπουλος)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr