Home SPORTS NEWS Ο άπειρος Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1

Ο άπειρος Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την απόδοση του, χάνοντας νέους βαθμούς, αυτήν την φορά κόντρα στην Βέροια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες και στα δύο 45λεπτα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν έκαστος από ένα καλό και ένα κακό πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο. Η Βέροια ξεκίνησε το ματς δείχνοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την αμυντική της διάθεση, με τους Πράσινους από την άλλη πλευρά, να προσπαθούν να παραβιάσουν την εστία και να τα καταφέρνουν στο 44′ με τον Αμπέιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια ξεκίνησε με επιθετικό σχήμα, ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν νευρικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο γεγονός το οποίο και πλήρωσαν, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54′ με τον Μπεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Σκόραρε μετά από πολύ… ιδρώτα

Σε ένα ματς πολύ καλό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός έχοντας την κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο ημίχρονο, προσπαθούσε επί 43’ να σπάσει την άμυνα της Βέροιας, πολιορκώντας την αντίπαλη εστία, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Την λύση έδωσε ο Αμπέιντ στο 44’ στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 1-0.

Στο πρώτο μέρος του ματς, η Βέροια μπήκε στον αγώνα με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, έχοντας ως στόχο να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και να χτυπήσει τους Πράσινους στην αντεπίθεση.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της για 43 λεπτά, μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν με συνεχόμενες επιθέσεις να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου απείλησαν για πρώτη φορά στο 10’, αλλά το σουτ του Μπεργκ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Μαρινάκη δεν βρήκε στόχο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι με δημιουργό τον Μαρινάκη, ο Μπεργκ με κεφαλιά αυτήν την φορά θέλησε να κάνει το 1-0, όμως ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε δίχως πρόβλημα.

Νωρίτερα η Βέροια, στο 13’, δημιούργησε την μοναδική της καλή φάση στο πρώτο μέρος. Ο Μοχάμεντ βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή των Πράσινων, αλλά στην προσπάθεια του να γυρίσει, έπεσε χάνοντας την κατοχή της μπάλας και με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Τα επόμενα λεπτά πέρασαν, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μόνιμα μπροστά στην σέντρα και να προσπαθεί να σπάσει την… άμυνα ζώνης της Βέροιας. Στο 42’ οι Πράσινοι βρέθηκαν μία ανάσα από το 1-0, αλλά η κεφαλιά του Μπεργκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαϊράμι, ήταν η σειρά του Τριανταφυλλόπουλου να κάνει την κεφαλιά, με τον πορτιέρο της «βασίλισσας του Βορρά» να μπλοκάρει.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όλα άλλαξαν μία εκπληκτική μπαλιά του Τριανταφυλλόπουλου από την άμυνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημάδεψε τον Αμπέιντ, ο οποίος με εκπληκτικό κοντρόλ πέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά, δίνοντας το πολυπόθητο γκολγια τους Πράσινους.

Πλήρωσε την νευρικότητα του

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η Βέροια μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νευρικά γεγονός το οποίο και πλήρωσε.

Το δεύτερο 45λεπτο, ξεκίνησε με τον ΠΑΟ να απειλεί με τον Μπαϊράμι, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και ξεκίνησαν να πιέζουν. Οι κόποι τους έδωσαν καρπούς στο 54′. όταν ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη, οι παίκτες του Στέφανου Γαϊτάνου συνέχισαν την πίεση και βρέθηκαν κοντά στο 2-1 με τον Μρντάκοβιτς, αλλά το σουτ του το απέκρουσε ο Καπίνο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν σειρά των Πράσινων να απειλήσουν. Ο Αναστασάκος όμως με εντυπωσιακή απόκρουση σε προβολή Μπαϊράμι, κράτησε το 1-1.

Στο ίδιο λεπτό, η Βέροια έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να προηγηθεί στο σκορ. Μετά από τραγικό λάθος του Νάνο, ο Μπεν βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο, προσπάθησε να τον περάσει, αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του νεαρού τερματοφύλακα, σταματώντας στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά του ματς, οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ του τον αντίπαλο τους και κυνήγησαν το 2-1. Ο Μπεργκ όμως στο 80′ σπατάλησε μία καλή ευκαιρία, καθώς αποφάσισε να σουτάρει αντί να κάνει πάσα στον αφύλαχτο Καρέλη στα αριστερά του. Στις καθυστερήσεις ο Χουχούμης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των Πράσινων για την νίκη, καθώς από πλεονεκτική θέση πλάσαρε χαλαρά με το αριστερό, με τον Αναστασόπουλο να αποκρούει δίχως πρόβλημα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr