Home SPORTS NEWS «Τεσσάρα» για… ορεκτικό η Σίτι (video)

«Τεσσάρα» για… ορεκτικό η Σίτι (video)


Με άλλον… αέρα και λόγω των μεταγραφών που έχουν έγιναν, και με τον Μανουέλ πελεγκρίνι στον πάγκο της, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε θριαμβευτικό 4-0 εντός κόντρα στη Νιουκάστλ. Οι «καρακάξες» έπαιξαν πάντως για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Γιόνας Γκουτιέρεζ και Βινσέν Κομπανί. Σκόραρε και ο Γιάγια Τουρέ! Η Νιουκάστλ φάνηκε να θέλει πάντως δουλειά για να παρουσιαστεί καλύτερη…

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Χεσούς Νάβας, ο Φερναντίνιο έδωσε άλλη πνοή στη μεσαία γραμμή. Επίσημο ντεμπούτο έκανε και για τον Αλβάρο Νεγρέδο, ο οποίος σκόραρε στο 86’, αλλά ο βοηθός δεν το μέτρησε και έκανε λάθος…

Εκτός από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού που σκόραρε στο 50’, γκολ πέτυχαν και οι Σίλβα (6’), Αγουέρο (22’), Νασρί (74’)!

Όπως είπαμε, η Νιουκάστλ στο τέλος του πρώτους μέρους έμεινε με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δεν δόθηκε πέναλτι στη Σίτι σε χέρι του Τέιλορ, αλλά αυτός, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του ρέφερει Μάρινερ, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας πήγε στη φάση με απλωμένο χέρι και χτύπησε τον Αγκουέρο!

Να αναφέρουμε πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του Γερμανού τερματοφύλακα, Μπερτ Τράουτμαν, που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από έναν μήνα, σε ηλικία 89 ετών. Ο εκλιπών, είχε υπερασπιστεί την εστία της Μάντσεστερ Σίτι από το 1949 έως και το 1964.

Οι συνθέσεις:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί (71’ Χάβι Γκαρσία), Λέσκοτ, Κλισί, Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα (80’ Νεγρέδο), Τζέκο, Αγουέρο (61’ Νασρί).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Εμπιβά, Τιοτέ, Γκουτιέρεζ (44’ Ανίτα), Μπεν Αρφά (65’ Σάμι Αμεόμπι), Σισοκό, Γκουφράν (45’ + 3’ Ντουμέτ), Σισέ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr