Home SPORTS NEWS Οριστική διακοπή στο Άλκμααρ-Ατρόμητος (pic&vid)

Οριστική διακοπή στο Άλκμααρ-Ατρόμητος (pic&vid)


Διαβάστε ακόμα: 

Στις 12:00 της Παρασκευής η συνέχεια στο Άλκμααρ – Ατρόμητος

Ελπίδα μέσω κλήρωσης για Ατρόμητο αν αποκλειστεί

Η πυρκαγιά που ξέσπασε πάνω από το εστιατόριο του γηπέδου, λίγο πριν το 60ο λεπτό, ήταν η αιτία για την οριστική διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην Άλκμααρ και τον Ατρόμητο και ενώ η ομάδα του Περιστερίου βρισκόταν μπροστά στο σκορ μετά το τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 53′.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία ήθελε τρία γκολ για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, καθώς στο 2ο μόλις λεπτό η Άλκμααρ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Χένρικσεν, για σκληρό μαρκάρισμα στον Ούμπιντες.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ο τεχνικός του Ατρόμητου, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και απείλησε στο 13′ με σουτ του Ιγκλέσιας αλλά ο Εστέμπαν έδιωξε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κέρδισαν πέναλτι στο 19΄με τον Ναπολεόνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά ο πορτιέρο των Ολλανδών είπε «όχι» στην εκτέλεση του.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, δίνοντας την δυνατότητα στην Άλκμααρ να ανέβει και να πιέσει φτάνοντας κοντά στο 1-0 με τον Γιόχανσον στο 33′ αλλά ο Τσενάμο κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος του ματς, ο Ατρόμητος στην πρώτη του σημαντική ευκαιρία άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Ο Γιαννούλης στο 53′ έκανε την σέντρα από τα αριστερά με τον Καραγκούνη να κάνει το βολέ στην κίνηση αλλά ο Εστέμπαν με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε, με την μπάλα όμως να παίρνει περίεργη τροχιά, να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος που ακολουθούσε την φάση, με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη, οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν, όμως το ματς διακόπηκε στο 58′ εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε στον 5ο όροφο του σταδίου.

Ο διαιτητής διέκοψε οριστικά το ματς, με τους υπεύθυνους να εκκενώνουν τις κερκίδες και με την πυροσβεστική να προσπαθεί να σβήσει την φωτιά.

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, το ματς θα συνεχιστεί αύριο από το λεπτό που σταμάτησε ο αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλκμααρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54’ Μπέγκουινς).

Στον πάγκο: Ντε Βίντερ, Ρέινεν, Μάρτενς, Γκόρτερ, Ορτίθ, Όβερτουμ.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Νάστος, Καλλέργης, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος.

Διαιτητής: Άντονι Γκοτιέ (Γαλλία)
Βοηθοί: Ντεμπάρ (Γαλλία), Χακέτ (Γαλλία)
Γήπεδο: «AΦΑΣ Στάντιον»

Η στιγμή της διακοπής

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr