Home SPORTS NEWS Η «Μπάρτσα»…. σκόρπισε τη Λεβάντε (video)

Η «Μπάρτσα»…. σκόρπισε τη Λεβάντε (video)


Με… άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, καθώς συνέτριψε με 7-0 (6-0 στο πρώτο ημίχρονο) τη Λεβάντε στο «Καμπ Νου». Στον πάγκο Βύντρα και Καράμπελας, αποθεώθηκε ο Νεϊμάρ, όταν μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή, δυο γκολ ο Μέσι και ο Πέδρο.

Η πρωταθλήτρια Ισπανία έκανε το 1-0 μόλις στο 3’ με τον Αλέξις Σάντσες, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 6-0 για τους «μπλαουγκράνα», με τον Μέσι να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο 12’ και στο 42’ με πέναλτι και τους Άλβες, Πέδρο και Τσάβι από ένα στο 23’, στο 26’ και στο 45’.

Στο 64’ επικράτησε πανικός στις κερκίδες, όταν ο Νεϊμάρ μπήκε στον αγώνα στη θέση του Αλέξις Σάλτσες. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν σκόραρε, κάτι που έκανε ξανά ο Πέδρο, ο οποίος στο 73’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Για τη Λεβάντε στον πάγκο ήταν ο Βύντρα και ο Καράμπελας. Βασικός έπαιξε ο Σιμάο, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 46’ και μπήκε στη θέση του ο Παγιάρντο. Ο Ίβανσιτς αγωνίστηκε και αυτός ως αλλαγή και μπήκε στον αγώνα στο 64’ στη θέση του Ελ Ζαρ!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας, Σάντσες (64′ Νεϊμάρ), Πέδρο (76′ Τέγιο), Μέσι (71′ Ινιέστα).
ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ, Ναβάρο, Ρόδας, Χουανφράν, Σιμάο (46′ Παγιαρδό), Πίντο (46′ Ελ Αντουά), Τσουμέτρα, Ελ Ζαρ (64′ Ίβανσιτς), Γκαρθία, Μπαράλ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr