Home SPORTS NEWS Ισχυρό προβάδισμα για Απόλλωνα (video)

Ισχυρό προβάδισμα για Απόλλωνα (video)


Επιστροφή με εντυπωσιακή νίκη για τον Απόλλωνα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο σημερινό πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ, νίκησε με 2-0 με τη Γαλλική Νίς για τα play-offs του Europa League.

Αποτέλεσμα που του δίνει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση του στη φάση των ομίλων. Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε μάλιστα να φτάσει σε ψηλότερα επίπεδα γα την ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε με περισσότερη αποφασιστικότητα και δημιούργησε από νωρίς τις προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο 55′ ο Γκαστόν Σανγκόι με απευθείας κτύπημα φάουλ ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα. Στο 63΄΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από πάσα του Γκαρσία πέτυχε το 2-0.

Στο 85′ μετά από πάσα του Σανγκόι ο Χαράλαμπος Κυριάκου βρέθηκε σε εξαιρετική θέση όμως το πλασέ του έφυγε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των Γάλλων.

Ο Απόλλωνας αγωνίζεται με τους Βάλε, Ντανανάε, Καρυπίδης, Μερκής, Βασιλείου, Χαμντανί, Γκουγιόν, Σανγκόι (90′ Χάπερ), Ρομπέρ (74′ Χ. Κυριάκου), Παπουλής (82′ Κωνσταντίνου), Γκαρσία.

Τον αγώνα διαιτητεύει ο Ivan Kruzliak (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους Roman Slysko (διεθνής από το 2003) και Tomas Somolani (διεθνής από το 2005).


ΑΠΟΛΛΩΝ-ΝΙΣ 2-0 Λ.Χ.Κ από thialouka