Home SPORTS NEWS «Κοντά στο μεγάλο deal η Γιουνάιτεντ!»

«Κοντά στο μεγάλο deal η Γιουνάιτεντ!»


Η Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ μαδρίτης ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες συζητώντας το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τη Dailystar.

Για πρώτη φορά ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να συζητήσει για τον παίκτη του, ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάπου εκεί έρχεται ο Ντέιβιντ Μόις που φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της βασίλισσας.

Εκεί εστιάζει το δημοσίευμα, στο γεγονός ότι η Ρεάλ αύξησε την προσφορά της στον Γκάρεθ Μπέιλ στα 120 εκ. ευρώ. Την σκυτάλη στις διαπραγματεύσεις πήρε ο Εντ Γουντγουορντ, αθλητικός δ/ντης της Γιουνάιτεντ, με τον Μόις να προσπαθεί να… μπερδέψει τα μέσα ενημέρωσης για τυχόν ενδιαφέρον της ομάδας του για τονΦάμπρεγας για να μην γίνει γνωστή η κίνησή τους.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Αμερικανική εταιρεία αυτοκινήτων General Motors, η οποία μέσω της θυγατρικής της Chevrolet, θα γίνει στα τέλη της σεζόν ο νέος χορηγός των πρωταθλητών Αγγλίας. Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Ρονάλντο ως τον κατάλληλο για να προωθήσουν την εικόνα τους παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και έτσι πρόκειται να καλύψουν ένα μέρος των απολαβών.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr