Home SPORTS NEWS Κρίμα κι άδικο!

Κρίμα κι άδικο!


Ο Ατρόμητος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Άλκμααρ και στην …δεύτερη δόση του ματς πέτυχε γκολ και είχε δοκάρι, αλλά οι Ολλανδοί είχαν τη τύχη με το μέρος τους και πήραν την πρόκριση (0-2). Ένσταση κατέθεσαν από την ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τις συνθήκες του αγώνα.

Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάβολος. Οι περισσότεροι είχαν τον Ατρόμητο ξεγραμμένο μετά το 1-3 στο Περιστέρι και πριν από το ταξίδι στην Ολλανδία, ο Παράσχος δεν σταμάτησε να λέει ότι “δεν πάμε για τουρισμό” και όχι μόνο βγήκε αληθινός, αλλά κανονικά θα έπρεπε να κρατάει στο χέρι το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ματς που ξεκάθαρα εις βάρος του Ατρόμητου, διεξήχθη σε δύο δόσεις. Ακόμα κι έτσι ο Ατρόμητος μπορεί να ονειρεύεται πρόκριση είτε μέσω της ένστασης που κατέθεσε (δικαίως) για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα, είτε μέσω της κλήρωσης που θα κάνει η ΟΥΕΦΑ (για την αντικατάσταση της τιμωρημένης Φενέρ). Όπως και να χει θα ήταν μία επική πρόκριση,την οποία με όσα είδαμε σε δύο δόσεις στην Ολλανδία άξιζε 1000 τοις 100 ο Ατρόμητος.

Πέμπτη βράδυ

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χένρικσεν στο 2′ θέτει νέα δεδομένα στο παιχνίδι και την υπόθεση πρόκριση. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο ευνοϊκά αν ο Αλβαράδο δεν έπιαν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στο 19′. Με τα «αν» όμως δεν γίνεται ποδόσφαιρο και αυτό έγινε κοινός τόπος στις τάξεις των παικτών του Ατρομήτου, οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι στ δεύτερο ημίχρονο να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Το γκολ του Παπαδόπουλου στο 53′ έβαλε την σπίθα, αλλά η φωτιά που ξέσπασε στο εστιατόριο της Άλκμααρ υποχρέωσε τον διαιτητή να διακόψει το ματς για την Παρασκευή τ μεσημέρι στις 12.00.

Παρασκευή και παραλίγο εποΣ!

Ο Ατρόμητος χρειαζόταν δύο γκολ μέσα σε 31 λεπτά. Θα τα έπαιζε όλα για όλα σε ένα πρωϊνό, σε άδειο γήπεδο, καθώς η εργάσιμη ημέρα δεν επέτρεψε στους Ολλανδούς να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Η αλήθεια είναι ότι οι πάικτες του Παράσχου εμφανώς επηρεασμένοι από τα γεγονότα, άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το πρώτο δεκάλεπτο.

Η Άλκμααρ με διπλή ζώνη άμυνας είχε τον έλεγχο του ματς. Ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και με σκόρερ τον Καραγκούνη στο 75′ έφτασε μία ανάσα από το θαύμα. Από κει και μετά το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο. Δύο κλασσικές ευκαιρίες από τον Ιγκλέσιας, από αυτά που δεν χάνονται και φυσικά ο ορισμός, όχι της ατυχίας, αλλά της κατάρας, με το δοκάρι στην φωτοβολίδα του Ναπολεόνι στο 86′. Ο Ιταλός που έκανε μεγάλο ματς στο δεύτερο μισό του ματς δφεν μπορούσε να το πιστέψει.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr