Home SPORTS NEWS Μπήκε με το δεξί …του Μανιάτη!

Μπήκε με το δεξί …του Μανιάτη!


Η Καλλονή έβαλε δύσκολο γρίφο στον Ολυμπιακό με το μεστό της παιχνίδι, αλλά ο Μανιάτης έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 61′ και απέδρασε με διπλό από το ΟΑΚΑ (0-1)

Mε 4-3-3 παρέταξε ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό, 4-4-1-1 ήταν η διάταξη της Καλλονής. Ο Γιάννης Μαντζουράκης διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι των ερυθρόλευκων και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ατελείωτα τερεξίματα, πίεση αλλά και κατοχή της μπάλας για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι περιόρισαν στο ελάχιστο τους κινδύνους μπροστά από την εστία τους στα πρώτα 45 λεπτά.

Τα άκρα του Ολυμπιακού Βάις και Κάμπελ καλά κλεισμένα, ο Σαβιόλα εμφανώς ανέτοιμος και οι πλάγιοι μπακ Σαλίνο και Χολέμπας- που ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στο επιθετικό κομμάτι- δεν βοήθησαν σημαντικά. Από την άλλη υπήρχε ένα αποφασισμένο σύνολο που όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την ψυχολογία του μέσα από το άρτιο παιχνίδι σε όλες τις γραμμές.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο Ολυμπιακός να απειλεί αραιά και που κκαι μόν ο με μακρινά σουτ (που εξουδετερώνονταν εύκολα) από Ντομίνγκες, Κάμπελ, ενώ το ανάποδο ψαλίδι του Σιόβα στο 25′ εξουδετέρωσε με σωστή τοποθέτηση ο Σιδεράκης. Είχε προηγηθεί η καλύτερη φάση του παιχνιδιού όταν ο Σαβιόλα άφησε στον κενό χώρο για τον Κάμπελ αλλά ο Σιδεράκης ήταν ο νικητής στο τετ α τετ.

Κάπως έτσι έκλεισε αναίμακτα για την Καλλονή το πεντάλεπτο κυριαρχίας του Ολυμπιακού (20′-25)’ και όσοι παραυρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έγιναν θεατές στο ίδιο μοτίβο με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί μεν, αλλά την ομάδα από την Λέσβο να κλείνει όλους τους χώρους προς την άμυνά της. Ένα 45λεπτο στο οποίο η Καλλονή κέρδισε ξεκάθαρα τις εντυπώσεις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr