Home SPORTS NEWS Πάλι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ το 2013-14; (video)

Πάλι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ το 2013-14; (video)


Σήμερα στη σέντρα θα βρεθούν και οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορεί επάξια να πάρει τον τίτλο του κορυφαίου της υφηλίου, αφού βρίσκονται σε αυτό οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Πέντε είναι τα καυτά ερωτήματα για τη φετινή σεζόν. Θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει ξανά τον τίτλο; Πέρυσι ο Λέο Μέσι ήταν καταπληκτικός, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τώρα θα έχει και τη βοήθεια του Νέιμαρ, του 21χρονου Βραζιλιάνου που ήρθε από τη Σάντος με 57 εκατομμύρια ευρώ.

Τι θα κάνει φέτος η Ρεάλ και ο Ρονάλντο (ή ο Μπέιλ); Πέρυσι η βασίλισσα έμεινε χωρίς… στέμμα στις τρεις διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Ο Μοουρίνιο έφυγε και ο Αντσελότι ήρθε. Η μεσαία γραμμή δυνάμωσε όσο ποτέ άλλοτε και η διαφαινόμενη προσθήκε του Μπέιλ ίσως να δίνει το πλεονέκτημα στους μερένχες για τον τίτλο.

Τι θα γίνει με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην μετά-Φαλκάο εποχή; Ο Κολομβιανός έφυγε για άλλες πολιτείες, αλλά οι ροχιμπλάνκος κινήθηκαν γρήγορα και κάλυψαν το κενό του με τον Νταβίντ Βίγια.

Ποια θα είναι η τύχη της Μάλαγα; Το τελευταίο μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ίσκο πήρε μετεγγραφή για τη Ρεάλ. Οι Ανδαλουσιάνοι χάνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την ΟΥΕΦΑ, όμως θέλουν να επιστρέψουν εκεί με μία δυνατή και πειστική σεζόν.

Θα καταφέρει η Ρεάλ Σοσιεδάδ να τα βγάλει πέρα με δύο διοργανώσεις; Λένε ότι δύο καρπούζια δεν χωρούν κάτω από την ίδια μασχάλη και κάτι τέτοιο μπορεί κάλλιστα να συμβεί και στους Βάσκους. Υπήρξε αφαίμαξη της ομάδας που έφερε την 4η θέση στην Πριμέρα. Ο Ιγιαραμέντι πήγε στη Ρεάλ, ο Βέλα επέστρεψε στην Άρσεναλ και ο Αγκιρέτσε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr