Home SPORTS NEWS «Σφαλιάρα» της Βίλα στην Άρσεναλ (videos)

«Σφαλιάρα» της Βίλα στην Άρσεναλ (videos)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Άστον Βίλα στη πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «χωριάτες» να βάζουν… βόμβα στο «Εμιρέιτς» και να φτάνουν στην επιτυχία με 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ (έπαιζε με δέκα παίκτες από το 67′, ενώ μόλις στο 28′ ο Γκιμπς αποχώρησε τραυματίας)! Τρίποντα… για Γουέστ Χαμ, Φούλαμ (μπήκε αλλαγή Γιώργοςκαραγκούνης), Σαουθάμπτον, ισόπαλες Νόριτς και Έβερτον!

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν κόντρα στην Άστον Βίλα με γκολ του Ζιρού στο 6’, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα! Στάθηκαν όμως και άτυχοι, καθώς στο 28′ ο Γκιμπς αποχώρησε τραυματίας και μπήκε στη θέση του ο Τζένκινσον! Έτσι, οι «χωριάτες» όχι απλά ισοφάρισαν, αλλά έφτασαν στη μεγάλη επιτυχία με δυο γκολ από τον Μπεντέκε (στο 22′ στο πρώτο αστόχησε πρώτα σε πέναλτι και σκόραρε στην επαναφορά) και ένα από τον Λούνα! Για την Άρσεναλ ο Κοσιενλί πήρε πάντως δυο κίτρινες κάρτες στο 61′ και στο 67′ και έτσι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες… Το σφύριγμα της λήξης βρήκε πάντως πολλούς φίλους της Άρσεναλ να αποδοκιμάζουν, ενώ πολλοί αποχώρησαν από το γήπεδο πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών….

Τα «σφυριά» ξεκίνησαν με νίκη, καθώς επικράτησαν με 2-0 της νεοφώτιστης Κάρντιφ. Με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος και με εναλλαγές στο προβάδισμα, Νόριτς και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν στην ενδεκάδα των «ζαχαρωτών» και έγινε αλλαγή στο 70’, όταν και μπήκε στη θέση του ο Νέισμιθ!

Η Φούλαμ κατάφερε και πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Στέιντιουμ οφ Λάιτ» κόντρα στη Σάντερλαντ, με τον Γιώργο Καραγκούνη να μπαίνει στον αγώνα ως αλλαγή στο 65’ στη θέση του Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Με το ίδιο σκορ νίκησε και η Σαουθάμπτον στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, με πέναλτι του Λάμπερτ στο 90′. Η Γουέστ Χαμ έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στη Κάρντιφ με τέρματα από τους Κόουλ (13’) και Νόλαν (76’)…

Αναλυτικά για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχουμε:
Σάββατο
Λίβερπουλ – Στόουκ 1-0 (37′ Στάριτζ)
Άρσεναλ – Άστον Βίλα 1-3 (6′ Ζιρού / 22′, 61′ πέν. Μπεντέκ, 85′ Λούνα)
Νόριτς – Έβερτον 2-2 (52′ Ουίτακερ, 71′ Φαν Βόλφσβινκελ / 61′ Μπάρκλι, 65′ Κόουλμαν)
Σάντερλαντ – Φούλαμ 0-1 (53′ Κασάμι)
Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον 0-1 (90′ πέν. Λάμπερτ)
Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ 2-0 (13′ Κόουλ, 76′ Νόλαν)
Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)
Κυριακή
Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ (15:30)
Τσέλσι – Χαλ (18:00)
Δευτέρα
Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ (22:00)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr