Home SPORTS NEWS 1η αγωνιστική πράξη δεύτερη

1η αγωνιστική πράξη δεύτερη


Με πέντε αγώνες συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Super League, με τους Απόλλωνα, Άρη, Αστέρα, ΠΑΣ, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΟΦΗ, Πανιώνιο, ΠΑΟ και Παναιτωλικό να ρίχνονται στη μάχη

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια μετά από 13 χρόνια

Τους αγώνες της σημερινής μέρας, θα ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη (19:15, Novasports 4, pamesports.gr). Οι φίλαθλοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα δουν σήμερα, μετά 13 χρόνια την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Στόχος του Απόλλωνα είναι να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Super League με το… δεξί.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, θα πρέπει να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα χωρίς τους Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και Αργυρόπουλου με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος από πέρυσι.

Η αποστολή του Απόλλωνα: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Γκουέλα και Χατζηζήσης.

Να ξεκινήσει με το… δεξί

Ο Άρης με τη σειρά του, θέλει και αυτός να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με νίκη, καθώς οι στόχοι που έχει θέσει είναι υψηλοί και επιπλέον δεν θέλει να αφήσει στο παρελθόν τις περιπέτειες της περσινής χρονιάς.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, για το σημερινό ματς θα έχει μία σοβαρή απώλεια, καθώς ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν βρίσκεται στην αποστολή, καθώς είναι τιμωρημένος από την προηγούμενη χρονιά.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.

 

Με οδηγό την περσινή πορεία

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα (19:15, novasports 2, pamesports.gr), για ακόμη μία φορά στην ιστορία τους, θα βρεθούν αντίπαλοι. Οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίσουν την περσινή επιτυχημένη πορεία τους και με οδηγό τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη Ραπίντ, θέλουν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο για την φετινή σεζόν. Τα προβλήματα ωστόσο δε λείπουν για τον Σάκη Τσιώλη, καθώς νοκ άουτ από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Μπαρτολίνι και Κουρμπέλης που είναι τραυματίες και ο Χουάνμα ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρυσι.

Η αποστολή του Αστέρα: Γεωργακόπουλος, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Λισγάρας, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Βελισσάρης, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας και Καράσκο.

Ανάλογη πορεία με την περσινή

Οι Γιαννιώτες θέλουν και αυτοί να παραμείνουν στην ίδια επιτυχημένη τροχιά με την περσινή, έχοντας όμως την νέα σεζόν στο τιμόνι τους, τον Σάββα Παντελίδη. Σε αντίθεση με το αντίπαλο στρατόπεδο, ο ΠΑΣ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου,Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Τσάβες, Κρητικός, Κοροβέσης, Ίλιτς και Γιάκος.

 

Να μπει με το δεξί

Ο Λεβαδειακός με τον Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία, θέλει να μπει με το δεξί την νέα ποδοσφαιρική σεζόν κόντρα στον Πανθρακικό (19:15, novasports 7, pamesports.gr).

Οι Βοιωτοί, θέλουν να έχουν μία ανάλογη σεζόν με την περσινή, κατά την οποία εξασφάλισαν από πολύ νωρίς την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία. Ο Τάκης Λεμονής για την σημερινή αποστολή της ομάδας του, έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Η αποστολή: Πρζιρόβσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Σανγκουινέτι, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Πετράζι, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Γιάντσης, Κάντζι, Βασιλείου, Μάντζιο και Κονέ.

Στόχος η παραμονή

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του, ο οποίος την φετινή καλοκαιρινή σεζόν θεωρητικά αποδυναμώθηκε, καθώς «έχασε» από το ρόστερ του, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα για φέτος, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα σεζόν.

Ωστόσο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα προσπαθήσει να τους κατακτήσει, έχοντας εκτός αποστολής τους, Τόμισλαβ Μίκουλιτς, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και τον Ζεκίνια, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Ντιόγκο, Εμπόου, Λαδάκης, Κάσες, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Τζάνης, Ίγκορ, Σκλιοπίδης, Ρομέου, Χασομέρης και Ζοσέ.
Αισιοδοξία στον ανανεωμένο ΟΦΗ

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα της ομάδας τους κόντρα στον Πανιώνιο(19:15, novasports 3, pamesports.gr).

Οι Κρητικοί την φετινή μεταγραφική σεζόν, πραγματοποίησαν εντυπωσιακές προσθήκες και όπως είναι φυσικό οι οπαδοί της ομάδας έχουν υψηλές βλέψεις και θέλουν να δουν τον ΟΦΗ να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Από την σημερινή αναμέτρηση, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τους Παπάζογλου, Μονιάκης, Κυζιρίδης, τον ανέτοιμο Λαμπρόπουλοο ενώ νοκ άουτ είναι και οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Αγριμάκης.

Η αποστολή: Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Βιτώρος, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης και Φραγκουλάκης.

Με νεανική διάθεση ο Πανιώνιος

Η αποστολή του Πανιωνίου φέτος είναι δύσκολη, καθώς με νεανική ομάδα, θα προσπαθήσει να έχει μία ήρεμη σεζόν, χωρίς να μπλέξει στον εφιάλτη του υποβιβασμού.

Όπως είναι φυσικό η πίεση που θα δεχτούν οι παίκτες θα είναι αρκετά μεγάλη και καλούνται με το… καλημέρα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Νοκ άουτ για την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κολοβός, Μπούζας, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αραβίδης, Κούρος, Ντούνης, Μαρουκάκης, Καλτσάς, Πάνος και Λιόλιος.

 

Επιστροφή στο σπίτι του

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σπίτι του, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό (21:30 novasports 1, pamesports.gr).

Οι Πράσινοι με ανανεωμένο ρόστερ, έχουν υψηλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν για τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου, καθώς νοκ άουτ από το σημερινό ματς είναι ο τραυματίας Ζέκα αλλά και οιΜαυρίας Σταματάκος, ενώ το θετικό είναι ότι ο Σίλντενφελντ δήλωσε παρών.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

Ήρθε για να μείνει

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε για ακόμη μία φορά στα σαλόνια της Super League και είναι αποφασισμένος να μείνει και την επόμενη. Η πρώτη αποστολή της ομάδας από το Αγρίνιο είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς μέσα σε μία δύσκολη και ιστορική έδρα, καλείεται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος, για το σημερινό ματς δεν έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Καμαρά, Τζούνιορ, Σφακιανάκη, Μπακάκη και Κουτσοσπύρο, αλλά και τους τραυματίες Πόι Καλί, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Στεφανάκος και Κουτρομάνος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς και Μπελόν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr