Home SPORTS NEWS Ανώμαλη «προσγείωση» στο Αγρίνιο

Ανώμαλη «προσγείωση» στο Αγρίνιο


Ο Παναιτωλικός «προσγείωσε» ανώμαλα τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-0 χάρις στα γκολ των Μπόγιοβιτς και Μελισσα.

Ο Παναιτωλικός δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες λόγω της τιμωρίας που κουβαλούσε από τα πλέι οφ της Football League, ούτε όμως και φοβήθηκε από τη δυναμική του ΠΑΟΚ και τον ευρωπαϊκό του “αέρα” μετά το “Χ” του δικεφάλου στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από νωρίς και προσπάθησαν να απειλήσουν τον Χακόμπο. Ο δικέφαλος του βορρά αν και θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του, δεν τα κατάφερε και έδωσε στους γηπεδούχους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ όπερ και εγένετο.

Στο 28′ ο Ιωάννου τροφοδότησε κάθετα τον Μπογιοβιτς και αυτός απέναντι στον Χακόμπο πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια θα περίμενε κανείς από τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει, όμως ο Παναιτωλικός δεν επαναπαύτηκε στο γκολ του Μπόγιοβιτς και προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Αγρινιώτες ευτύχισαν να βρουν για δεύτερη φορά δίχτυα με κεφαλιά του Μελισσά μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ (2-0) με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε δύο αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη να αντικαθιστούν τους Νέτσιντ και του Ολίσε, θέλοντας έτσι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και αναζήτησε κενούς χώρους στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο Παναιτωλικός καλά οργανωμένος αμυντικά περιόρισε τις επιθετικές πρωτοβουλίες των αντιπάλων.

Τα λεπτά κύλησαν για να φτάσουμε στο 87ο λεπτό όταν η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου από τον Κίτσιου, με τον Καμαρά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χακόμπο.

Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι με τον Αθανασιάδη με κεφαλιά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Μπρακάλι.

Το τελικό σφύριγμα του Βοσκάκη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ.

Πλέον ο δικέφαλος καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί ενόψει της ρεβάνς με τη Σάλκε την προσεχή Τρίτη στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90’ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72’ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (80’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (69’ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46’ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46’ Αθανασιάδης).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr