Home SPORTS NEWS Δυο γκολ από τον Σισέ (videos)

Δυο γκολ από τον Σισέ (videos)


Στις νίκες επέστρεψε η Κούμπαν Κράσνονταρ, και έφτασε στην επιτυχία με 3-2 εντός, για την 6η αγωνιστική κόντρα στην Ουράλ με τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκοράρει… Στο 1-1 έμεινε η Ρούμπιν Καζάν με την Κρίλια, η οποία έχασε και πέναλτι…

Η Κούμπαν με την επιτυχία της ανέβηκε στους 9 πόντους και στο -5 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Ουράλ με πέντε είναι στην 13η θέση… Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ στο 8’ με τον Κουμπούλοφ. Η Ουράλ ισοφάρισε με τον Εροκίν στο 13’ και στο 27’ ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα με πέναλτι. Ο Ασεβέδο ισοφάρισε στο 35’ σε 2-2 από την «άσπρη βούλα». Την τελευταία «λέξη» είπε ο Σισέ, ο οποίος σκόραρε στο 44’. Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του για το ρωσικό πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχασε ευκαιρία από αυτές που δεν… χάνονται με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή!

Η Ρούμπιν Καζάν παράμεινε αήττητη, αλλά έφερε την 5η ισοπαλία (1-5-0) και έτσι έχει 8 βαθμούς. Στους έξι πόντους ανέβηκε η Κρίλια… Για τη Ρούμπιν Καζάν το 1-0 έκανε ο Καραντενίζ στο 10’ και ισοφάρισε ο Τσαγιάγκοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στο 40’ για τη φιλοξενούμενη έχασε πέναλτι ο Γκορέξ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr