Home SPORTS NEWS Καλός αλλά λίγος ο Αστέρας στη Βιέννη

Καλός αλλά λίγος ο Αστέρας στη Βιέννη


Αστέρας Τρίπολης πάλεψε για 85 λεπτά στη Βιέννη, όμως η προσπάθεια δεν έφτανε και η Ραπίντ με σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ο Πέτσος (26′) το πρώτο γκολ των Αυστριακών. Για την ελληνική ομάδα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γκρατσίνι στο 58′. Ο Σάουμπ (πέρασε ως αλλαγή στο αγώνα) τα άλλα δύο τέρματα των γηπεδούχων (62′, 85′).

Οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλό τους και έδειξαν ότι μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Βιέννη, όμως από αδράνεια σε τρεις περιπτώσεις, έδωσαν δικαίωμα στη Ραπίντ να πετύχει τρία τέρματα.

Το πρώτο γκολ εις βάρος της ελληνικής ομάδας έμελλε να το πετύχει ένας Έλληνας. Ο Θάνος Πέτσος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Η ομάδα της Τρίπολης ανασυντάχθηκε γρήγορα μετά το γκολ που δέχτηκε και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Εν τέλει το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ο Γκρατσίνι (είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο ημίχρονο στη θέση του Ζησόπουλου). Η χαρά των Αρκάδων κράτησε λίγο όμως καθώς ο Σάουμπ στο 62′ (είχε περάσει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα) στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα κατάφερε να βρει δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στα λεπτά που απέμεναν ο Αστέρας ήθελε ένα γκολ για την ισοφάριση που θα του χάριζε την πρόκριση. Οι παίκτες του Τσιώλη πίεσαν, έδειξαν να αναζητούν ένα τέρμα, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς. Το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σάουμπ στο 85′ όμως στέρησε από την ελληνική ομάδα κάθε ελπίδα για πρόκριση.

Η Ραπίντ Βιέννης θα μάθει στην κλήρωση της Παρασκευής τον αντίπαλό της στην φάση των πλέι οφ του Europa League, ενώ ο Αστέρας ολοκλήρωσε πρόωρα το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Οι συνθέσεις:

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Μπέχρεντ, Σράμελ, Πέτσος, Ζονλάιτνερ, Ζάμπιτσερ (61′ Σάουμπ), Τρίμελ, Μπούργκσταλερ (89′ Πάβελιτς), Μπόσκοβιτς, Στ. Χόφμαν (80′ Γκρότσουρεκ), Μπόιντ.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Πιπίνης, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ζησόπουλος (46′ Γκρατσίνι), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (70′ Μπακασέτας), Μπαράλες (68′ Χουάνμα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr