Home SPORTS NEWS Με… τεσσάρα το πρώτο η Γιουβέντους (video)

Με… τεσσάρα το πρώτο η Γιουβέντους (video)


Με… δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η Γιουβέντους τη νέα χρονιά στην Ιταλία, αφού στον τελικό του Σούπερ Καπ θριάμβευσε με 4-0 κόντρα στη Λάτσιο στο «Ολύμπικο»! Η «κυρία» είχε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτα από το 52’ έως και το 56’, όταν και πέτυχε τρία γκολ, και έτσι έφτασε στην επιτυχία.

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Πολ Πογκμπά! Ο Γάλλο μέσος σκόραρε με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ είχε μπει στον αγώνα στο 20’ στη θέση του Μαρκίζιο, που τραυματίστηκε!

Ο Κιελίνι πέτυχε το 2-0 με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Λίχτσταϊνερ στο 52’, ενώ ο τελευταίος σημείωσε το 3-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 54’! Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Κάρλο Τέβες με σουτ μέσα από την περιοχή στο 56’, ενώ προηγουμένως ο Μαρκέτι είχε αποκρούσει προσπάθεια του Πογκμπά.

Οι συνθέσεις:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (75′ Κασέρες), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ (82′ Ογκμπόνα), Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο (20′ Πογκμπά), Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς.
λατσιο: Μαρκέτι, Καβάντα, Μπιάβα, Ντίας, Ράντου (57′ Φλόκαρι), Μπίλια (71′ Ονάζι), Λεντέσμα (57′ Έντερσον), Καντρέβα, Ερνάνες, Λούλιτς, Κλόζε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr