Home SPORTS NEWS Ματσάρα και «Χ» στο Περιστέρι

Ματσάρα και «Χ» στο Περιστέρι


Εξαιρετικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Περιστέρι με τους Ατρόμητο και Εργοτέλη να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 2-2, στην πρεμιέρα της Super League.

Το σκορ άνοιξε για τον Εργοτέλη ο Μπαντιμπάνγκα στο 8ο λεπτό με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τέρμα του Ούμπιδες στο 25′. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Αναστασάκο στο 36′, ενώ ο Παπαδόπουλος στο 87′ ισοφάρισε εκ νέου για τους Περιστεριώτες. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 74′ ο Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Εργοτέλης ήθελε να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο και τα κατάφερε. Ο νεοαποκτηθείς Μπαντιμπάνγκα στο 8′ έβαλε τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ και ανάγκασε τους γηπεδούχους να τρέχουν από πολύ νωρίς. Η πίεση που άσκησαν ποι παίκτες του Γιώργου Παράσχου απέδωσε καρπούς με τον Ούμπιδες να ισοφαρίζει στο 25′.

Ο Εργοτέλης όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει εκ νέου και ο Αναστασάκος του έδωσε ξανά το προβάδισμα στο 36ο λεπτό, με το 1-2 να παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος βάλθηκε από πολύ νωρίς να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να τα καταφέρει. Η αποβολή του Γιοβάνοβιτς στο 74′ έκανε το έργο της ομάδας του Περιστερίου πιο εύκολο και στο 87′ ο Παπαδόπουλος κατάφερε να βρει δίχτυα κάνοντας το 2-2.

Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι το τελικό σφύριγμα ο Ατρόμητος φόρτσαρε για να φτάσει στο τέρμα της νίκης και σε δύο περιπτώσεις άγγιξε το γκολ, το τελικό σφύριγμα του Κουτσιαύτη όμως βρήκε τους δύο αντιπάλους ισόπαλους με σκορ 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (72′ Καραμάνος), καραγκούνης (46′ Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Πίτσος, Κοζορώνης, Καρντόσο (32′ λ.τρ. Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Μπαμ Μπαμ (84′ Μπουρσέλης), Μπαντιμπανγκά (70′ Τζανακάκης), Χαντί, Αναστασάκος.

Ηρωική ισοπαλία με δέκα παίκτες

Σε έναν χορταστικό αγώνα με τέσσερα γκολ και αποβολή, η Βέροια επέστρεψε από τον… θάνατο, καθώς παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Πλατανιά.

Σε έναν χορταστικό αγώνα, με τέσσερα γκολ αλλά και αποβολή, Πλατανιάς και Βέροια δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τον επιθετικό της «Βασίλισσας του Βορρά», Μίλγιαν Μρντάκοβιτς να κλέβει την παράσταση, καθώς σημείωσε και τα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς αν και ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, καθώς πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 2-0, στο δεύτερο μέρος του ματς ήταν κακός, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε στο σκορ παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με το… αριστερό της αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Πλατανιάς

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, ο Πλατανιάς πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 2-0.

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προσπαθούσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο. Η Βέροια ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα στο 14’, αλλά ο Γεωργαλλίδης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Μπαργκάν.

Στο 26’ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά την Βέροια. Ο Σέρα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα όμως να φεύγει ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Ναζλίδη. Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Τζημογιάννη και του Σεντεμέντες, πλασάροντας ιδανικά τον Αναστασόπουλο.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, ανέβηκαν ψηλά και κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα το οποίο κατάφεραν να το πετύχουν στο 41’. Μετά από σέντρα, ο Γουνδουλάκης έκανε στην κίνηση το σουτ με τον Αναστασάκο να αποκρούει. Ο παίκτης των Κρητικών όμως, πήρε το ριμπάουντ και με νέου σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες.

Χωρίς αντίπαλο ο Μρντάκοβιτς

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά τον αντίπαλο, αλλά ο Στόλερ δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν στο 59′ με τον Μρντάκοβιτς. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 62′. Μετά από σέντρα του Καλτσά, ο Μρντάκοβιτς πλάσαρε σωστά μειώνοντας σε 2-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες στο 76′, καθώς ο Αποστολόπουλος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και ξεκίνησε να πιέζει. Στο 82′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1, αλλά ο Πόποβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναστασόπουλο. Τρία λεπτά αργότερα, η Βέροια κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μρντάκοβιτς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Βέροιας ικανοποιημένους με την ισοπαλία, καθώς επέστρεψαν από τον… θάνατο και με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πλατανιά ήταν δυσαρεστημένη που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν με το… αριστερό στην έδρα της.