Home SPORTS NEWS Σε μπελάδες η Σέλτικ (videos)

Σε μπελάδες η Σέλτικ (videos)


Γερή… σφαλιάρα δέχτηκε η Σέλτικ στην «Αστάνα Αρένα» του Καζακστάν και μπήκε σε μπελάδες σε ότι αφορά στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έχασε από την Σαχτιόρ Καραγκάντι με το… καθαρό 2-0, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα πλέι οφ (γκρουπ πρωταθλητών). Ο Γιώργος Σαμαράς έπαιξε σε όλον τον αγώνα και δέχτηκε πολύ ξύλο!

Οι γηπεδούχοι, που έκαναν ένα ακόμα βήμα για το… θαύμα, πριν από τον αγώνα… θυσίασαν ένα μαύρο πρόβατο για να έχουν τύχη με τους «Κέλτες», και φαίνεται πως αυτή η ενέργειά τους είχε… αποτελέσματα! Προηγήθηκαν νωρίς, προσέχοντας από το πρώτο λεπτό την άμυνά τους, και κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερογκολ, παίζοντας αντεπιθέσεις…

Η Σαχτιόρ έπαιξε με 5-4-1 και… πάντα πίσω από την μπάλα ήταν 9 παίκτες! Στις αντεπιθέσεις ήταν όμως «φωτιά»! Η Σέλτικ κυκλοφορούσε τη μπάλα, και όποτε δημιούργησε φάσεις, τις έβγαλε ο Μόκιν, ο οποίος πριν από το 2-0, έκανε σπουδαία επέμβαση. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μάλιστα σπουδαία ευκαιρία ο Γιώργος Σαμαράς για τους φιλοξενούμενους. Η άμυνα της Σέλτικ δεν είχε πάντως σταθερό πρόσωπο και είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξε λάθος αντίδραση στο δεύτερο γκολ της Σαχτιόρ. Το 1-0 για την πρωταθλήτρια Καζακστάν έκανε ο Φινοντσένκο στο 12’ με προβολή από κοντά, ενώ στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ο Χινζιτσένκο, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε σουτ συμπαίκτη του.

Για τον Γιώργο Σαμαρά να πούμε ότι στην ευκαιρία που είχε η ομάδα του πριν από το 2-0, τραυματίστηκε από πάτημα του αντιπάλου του. Έδειξε να πονά, αλλά συνέχισε…

Οι συνθέσεις
ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ (5-4-1): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μαλέι, Βασίλιεβιτς, Τζίντιτς, Ποριβάεβ, Φινοντσένκο (82’ Ζένκοβιτς), Κάνιας, Βίτσιους, Γκαζαριάν, Χιζνιτσένκο.
ΣΕΛΤΙΚ (4-4-2): Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Μουγιοκολό, Μουλγκρού, Ισαγκίρε (82’ Αμιντό Μπαλντέ), Μπράουν, Κόμονς, Λούστιγκ (67’ Μάθιους), Φόρεστ, Σαμαράς, Λέντλι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr