Home SPORTS NEWS Βαριά… τιμωρία σε Μπαλοτέλι (photos)

Βαριά… τιμωρία σε Μπαλοτέλι (photos)


Ακριβά θα… πληρώσει τελικά ο Μάριο Μπαλοτέλι την αποβολή του αλλά και «γαλλικά» στους διαιτητές του αγώνα της Νάπολι με τη Νάπολι, καθώς ο Ιταλός άσος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και χάνει το ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Δικαίωμα έφεσης έχει η Μίλαν. Τιμωρία και στους οργανωμένους των «ροσονέρι» ..

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, που σκόραρε στον αγώνα, αλλά νωρόίτερα είχε αστοχήσει από την «άσπρη βούλα, μετά τον αγώνα βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ζήτησε και σε άλλη φάση πέναλτι! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι «φωνές» του προς τους διαιτητές δεν πέρασαν έτσι από την πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας. Έτσι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και αυτό σημαίνει πως ο 23άχρονος άσος θα χάσει τους αγώνες με Μπολόνια, Σαμπντόρια και Γιουβέντους! Όπως είπαμε, η Μίλαν έχει δικαίωμα άσκησης έφεσης, ώστε να μειωθεί η ποινή!

Την ίδια ώρα, με κλειστή την θύρα των οργανωμένων οπαδών της, την «Curva Sud», θα παίξει η Μίλαν κόντρα στη Σαμπντόρια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων από τους τιφόζι των «ροσονέρι» στον αγώνα με τη Νάπολι. Για τον ίδιο λόγο έχουν τιμωρηθεί και οι γανωμένοι άλλων ομάδων, πιο πρόσφατα αυτοί της Ίντερ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr