Home SPORTS NEWS Πέρεθ: «Δεν πήραμε δάνειο για τον Μπέιλ»

Πέρεθ: «Δεν πήραμε δάνειο για τον Μπέιλ»


Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, διέψευσε τις δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος είχε τονίσει πως η «βασίλισσα» πήρε δάνειο για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πέρασμα του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «μερένχες» λέγοντας, πως ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε σπουδαία πράγματα.

Για τις δηλώσεις του Πικέ: “Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε. Είναι καλό παιδί και δεν τον επικρίνω. Δεν ζητήσαμε κανένα δάνειο”.

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: “Θέλαμε έναν άνθρωπο για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και με τον Μουρίνιο το πετύχαμε. Μας βοήθησε πολύ και του είμαστε ευγνώμονες. Εμένα μου άρεσε πολύ κι έκανε σπουδαία πράγματα, ιδιαίτερα στην Ευρώπη”.

Για την πώληση του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ είπε: “Ο ίδιος ζήτησε να φύγει και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά”.

Για το νέο γήπεδο της ομάδας δήλωσε: “Θα κοστίσει μεταξύ 300 και 400 εκατ. ευρώ. Τις προσεχείς εβδομάδες θα επιλέξουμε το σχέδιο”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δίδυμο Κασίγιας – Λόπεθ: “Διαθέτουμε δύο από τους κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου και οι δύο μπορούν να είναι βασικοί. Αυτό είναι προνόμιο για τη Ρεάλ”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr