Home SPORTS NEWS Έτοιμη για Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ελλάδας! (pics)

Έτοιμη για Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ελλάδας! (pics)


Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στην «Αρίνα Μπονιφίκα» του Κόπερ της Σλοβενίας, όπου σήμερα (4/9, 6.45 μ.μ., ΑΝΤ1,ΟΤΕ Sport3HD) θα αντιμετωπίσει την Σουηδία στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Η προπόνηση εξελίχθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα και η «επίσημη αγαπημένη» είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού του μπάσκετ.

Λάβετε θέσεις και ετοιμαστείτε, καθώς το ταξίδι στη Σλοβενία ξεκινάει…Οι 24 ομάδες ρίχνονται στη μάχη τουΕυρωμπάσκετ, με το πρόγραμμα της πρεμιέρας να περιλαμβάνει σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα ματς!
Α’ όμιλος

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις, αλλά στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης το φαβορί του γκρουπ, η Γαλλία αναμένεται -εύκολα ή δύσκολα- να πάρει τη νίκη απέναντι στην Γερμανία. Τις αναμετρήσεις του ομίλου ανοίγει το ματς ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ουκρανία, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
15:30 Ισραήλ – Μεγάλη Βρετανία
18:45 Βέλγιο – Ουκρανία 
22:00 Γαλλία – Γερμανία
Β’ όμιλος

Ο δεύτερος όμιλος είναι από εκείνους που μας τραβούν την προσοχή, λόγω των δυνατοτήτων των περισσοτέρων ομάδων και της ποιότητας που διαθέτουν. Το ματς ανάμεσα στη Σερβία και τη Λιθουανία είναι ένα από τα ντέρμπι της πρεμιέρας και σίγουρα εκείνο που αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον. Σίγουρα πάντως, αν οι Σέρβοι και οι Λιθουανοί βρεθούν σε καλή μέρα, θα μας προσφέρουν θέαμα…
Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
15:30 λετονία – Βοσνία/Ερζεγοβίνη
18:45 ΠΓΔΜ – Μαυροβούνιο
22:00 Σερβία – Λιθουανία


Γ’ όμιλος

“Καυτό” είναι και το τρίτο γκρουπ, εκεί όπου θα κονταροχτυπηθούν η Γεωργία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Κροατία, η τσεχία και η Σλοβενία. Η ημέρα έναρξης του τουρνουά περιλαμβάνει τρεις αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον, με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Τσεχία και τη Σλοβενία να συγκεντρώνει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα, μιας και οι δοργανωτές Σλοβένοι σίγουρα δεν θα θέλουν να απογοητεύσουν το κοινό τους στην πρεμιέρα. Φυσικά και το ματς ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία και την Κροατία έχει τη δική του γοητεία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
15:30 Γεωργία – Πολωνία
18:45 Ισπανία – Κροατία 
22:00 Τσεχία – Σλοβενία

Δ’ όμιλος

Στον τέταρτο και τελευταίο όμιλο, όλοι μας έχουν στραμμένη την προσοχή μας στους παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά ένα γκρουπ όπως είναι αυτό στο οποίο μετέχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν μπορεί παρά να παρουσιάζει ενδιαφέρον και στα άλλα δύο ματς του. Ειδικότερα ο αγώνας μεταξύ των “λαβωμένων” Ιταλία και Ρωσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
15:30 Τουρκία – Φινλανδία
18:45 Σουηδία – Ελλάδα
22:00 Ρωσία – Ιταλία

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας από τον Κώστα Παπανικολάου

Ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» Αντώνης Φώτσης δοκιμάζει το… χέρι του

Ο Γιάννης Μπουρούσης έτοιμος να… εκτελέσει τους αντιπάλους της Εθνικής

Ο «πιστός στρατιώτης» της Εθνικής Νίκος Ζήσης

Συμπαίκτες στην Εθνική και τον Ολυμπιακό οι Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στα 29 χρόνια του μετέχει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική

Η σκληρή δουλειά δεν σταματάει ποτέ για τον Βασίλη Σπανούλη

Πανοραμική άποψη της «Αρίνα Μπονιφίκα» στην οποία η Εθνική θα αντιμετωπίσει σήμερα την Σουηδία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr