Home SPORTS NEWS Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Νιόπλια

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Νιόπλια


Αποχωρεί από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών ο Νίκος Νιόπλιας. Μαζί του αποχωρούν και οι συνεργάτες του Μιχάλης Ιορδανίδης και Νίκος Τσίμπος. H ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Ο κ. Νιόπλιας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική με τη λήξη του συμβολαίου του τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ παράλληλα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΚΟΠ για άμεση αποχώρηση από τη θέση του.

Ως εκτούτου, έγινε φιλικός διακανονισμός για άμεση αποχώρηση του κ. Νιόπλια και των συνεργατών του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.
Η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Νιόπλια καθώς και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες τους στην Εθνική Κύπρο και τους εύχεται ότι καλύτερο στη μετέπειτα καριέρα τους.

Για τους εναπομείναντες δύο αγώνες της Εθνικής Ανδρών στα Προκριματικά του Μουντιάλ 2014 με την Ισλανδία και την Αλβανία στις 11 και 16 Οκτωβρίου, η ΚΟΠ έχει κάνει διευθετήσεις για Υπηρεσιακή Προπονητική Ομάδα, αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων Μιχάλη Χατζηπιερή και το Βοηθό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπο Πίττα.

Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω υποχρεώσεων της Εθνικής μας, θα ξεκινήσει η διαδικασία για εξεύρεση νέου Ομοσπονδιακού Προπονητή.

*Περισσότερες λεπτομέρειες για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Εθνικής Ανδρών, θα δόθουν σε Συνέντευξη Τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

πηγή: cfa