Home SPORTS NEWS Κινέζοι για την Ίντερ;

Κινέζοι για την Ίντερ;


Μπλέξιμο στην πώληση της Ίντερ στον Ερίκ Τοχίρ; Την Πέμπτη ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου ανέφερα πως κινεζικός επιχειρηματικός όμιλος έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά των «νερατζούρ», αφού δεν έχει… κλείσει η συμφωνία του Μάσιμο Μοράτι με τον Ινδονήσιο μεγιστάνα!

Συγκεκριμένα. σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» και τη «Repubblica» ο Μάσιμο Μοράτι έχει στα χέρια του πρόταση για την αγοράς από κινεζικό όμιλο, την οποία εξετάζουν σοβαρά οι «νερατζούρι». Όπως υπογραμμίζεται, δεν είναι ο ίδιος όμιλος που είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για την Ίντερ! Πρόκειται άλλη εταιρεία από την Ασία, που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στην ανέγερση νέου γηπέδου. Με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, προς το παρόν δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το ποσοστό των μετοχών που θέλουν να αγοράσουν οι Κινέζοι…

Όλα αυτά, ενώ πριν από μερικές μέρες τα ρεπορτάζ στον ιταλικό Τύπο… μιλούσαν για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Μάσιμο Μοράτι και τον Ερίκ Τοχίρ, με τον τελευταίο να αγοράζει μάλιστα την πλειοψηφία των μετοχών, ενώ αρχικά ήθελε μικρότερο ποσοστό από αυτό που κατέχει ο πρόεδρος της Ίντερ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr