Home SPORTS NEWS Μία σου και μία μου! (vid)

Μία σου και μία μου! (vid)


Η Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια (1-0) στο κλασσικό Αγγλικό ντέρμπι παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα με γκολ του «Τσιτσαρίτο». Με αυτό το σκορ οι κόκκινοι διάβολοι πήραν την πρόκριση στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Σε πλήρη σύνθεση η Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ και 3-5-2 απέναντι στο 4-4-2 της Γιουνάιτνετ. Οι reds είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ρούνει καιΚαγκάβα έμοιαζαν εγκλωβισμένοι, την ώρα που ο Σουάρες ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της Λίβερπουλ στην επίθεση. Μάλλον διακοσμητικοί οι δύο γκολκίπερ σε ένα πρώτο μέρος που κύλησε ήσυχα.

Τα λιμνάζοντα ύδατα του ντέρμπι τάραξε με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, νικώντας της άμυνα της Λίβερπουλ. Γκολ που έμοιαζε με βάλσαμο για τις πληγές που άνοιξε η Σίτι στο κορμί της Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές προσπάθειες με καλύτερη αυτή του Χέντερσον στο 54′. Όχι ότι οι “κόκκινοι διάβολοι” πήγαν πίσω. Έψαξαν το δεύτερο κυρίως σε κόντρα επιθέσεις με όπλο την ταχύτητα. Το τρίλεπτο φωτιά των κόκκινων πέρασε ανώδυνα για την εστία των γηπεδούχων, με δοκάρι από τον Σουάρες και μία μεγάλη επέμβαση του Ντε Χία στην κεφαλιά ψαράκι του Μόουζες. Άντεξε μέχρι τέλους η Γιουνάιτεντ στην πίεση της Λίβερπουλ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της ημέρας

Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι 3-1 (56′ Μπερν, 61′ Γκριν, 81′ Αντεγιέμι/ 90+5′ Μπόνι)

Νιούκαστλ – Λιντς 2-0 (31′ Σισέ, 66′ Γκουφράν)

Τρανμίρ – Στόουκ 0-2 (23′ Άιρλαντ, 90’+4′ Κράουτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-0 (46′ Τσιτσαρίτο Ερνάντες)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr