Home SPORTS NEWS Να γιατί απειλεί να φύγει ο Ετό (video)

Να γιατί απειλεί να φύγει ο Ετό (video)


Ο Σάμουελ Ετό δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα του Καμερούν! Το έπραξε και τώρα που τα «αδάμαστα λιοντάρια» είναι ένα βήμα από την τελική φάση του Μουντιάλ, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής άσος θέλει να έχει λόγο στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος!

Συγκεκριμένα, ο νέος άσος της Τσέλσι φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του πριν από το κρίσιμο ματς με την Λιβύη για τον 9ο όμιλο του 2ου γύρου των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής πως τερματίζει την διεθνή του καριέρα. Το Καμερούν έφτασε πάντως στη νίκη με 1-0, πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση στον 3ο και τελικό γύρο των προκριματικών και τον Οκτώβρη θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις (εντός, εκτός) μία από τις Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Αλγερία, Νιγηρία και Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο Σάμουελ Ετό, που στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιξε έως το 60’ (μπήκε στη θέση του ο Ζουά), απαίτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Καμερούν, Φόλκερ Φίνκε, να παίξουν οι Πιέρ Ουεμπό και Καρλός Καμενί! Κάτι που δεν έγινε τελικά. Ο Γερμανός τεχνικός αψήφησε τον Ετό, αφήνοντας στον πάγκο τους Ουεμπό και Καμενί. Ο άσος της Τσέλσι, όπως είπαμε, ήταν στην ενδεκάδα, φορώντας το περιβραχιόνιο, αν και είχε πει στον προπονητή του πως είναι τραυματίας!

Να θυμίσουμε πως ο Σάμουελ Ετό τον Σεπτέμβρη του 2012 είχε αποχωρήσει από την εθνική ομάδα του Καμερούν, λόγω διαφορών και με την Ομοσπονδία της χώρας του, αλλά στη συνέχεια άλλαξε απόφαση. Τώρα λέτε να κάνει ξανά πράξη τις απειλές του;

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr