Home SPORTS NEWS Νοκ άουτ ο Παστόρε, δύσκολα και ο Μενέζ με Ολυμπιακό

Νοκ άουτ ο Παστόρε, δύσκολα και ο Μενέζ με Ολυμπιακό


Δυσάρεστα νέα είχε η Παρί Σεν Ζερμέν και ευχάριστα παράλληλα είχε ο Ολυμπιακός, καθώς ο Χαβιέ Παστόρε δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των «πρωτευουσιάνων» για τον αγώνα της Τρίτης (17/09) για την 1η αγωνιστική του champions league, όπου οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στο «Καραϊσκάκη» την γαλλική ομάδα. Επίσης ο Ζερεμί Μενέζ είναι εκτός για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Μπορντό, ενώ είναι πολύ δύσκολο να μπει και στο αεροπλάνο για την Αθήνα, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός άσος της Παρί δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό, εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού. Συγκεκριμένα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Λοράν Μπλαν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τους αγώνες με την Μπορντό, τον Ολυμπιακό και την Μονακό. Ο Παστόρε τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες, κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την Κρετέιγ.

Όσον αφορά στον Γάλλο μέσο, παραμένει εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν, καθώς μετά την επέμβαση στη μέση δεν έχει καταφέρει να επανέλθει ακόμη στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής του, Λοράν Μπλαν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr