Home SPORTS NEWS Πέρασε η Αλκμάαρ από τη Χάιφα (Videos)

Πέρασε η Αλκμάαρ από τη Χάιφα (Videos)


Η Άλκμααρ κατάφερε και απέδρασε με το «διπλό» (1-0) από το «Κιριάτ Ελι’ εζέρ Στέντιουμ» της Χάιφα, κόντρα στη Μακάμπι για τον όμιλο (12ος) του ΠΑΟΚ. Ήττα για τον Απόλλωνα από τη Τραμπζονσπόρ, «διπλό» η Σεβίλλη, πήρε βαθμό η Λυών, νίκες για Λάτσιο, Τότεναμ…

Στον αγώνα της Αλκμάαρ στο Ισραήλ, η γηπεδούχος (ο Ράγιος ήταν βασικός) πίεσε και είχε τον έλεγχο του αγώνα, απειλώντας την εστία της ολλανδικής ομάδας, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Είχε δοκάρι, η Μακάμπι, αλλά δεν έφτασε σε γκολ… .
Η φιλοξενούμενη δεν απειλούσε. Μόνο Γιόχαν Γκούντμουντσον ήταν αυτός που δημιουργούσε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για την γηπεδούχο. Μόνο που στο 71’ ο Ισλανδός επιθετικός στάθηκε τυχερός, νίκησε τον Μπόγιαν Σαράνοφ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του… Στη συνέχεα η ΑΖ οπισθοχώρησε, και η Μακάμπι Χάιφα πίεσε πολύ. Οι Ισραηλινοί έκαναν ευκαιρίες, είχαν έναν δοκάρι, ενώ δυο φορές χρειάστηκε να επέμβει ο πορτιέρο της Άλκμααρ, Εστέμπαν Αλβαράδο…
Οι συνθέσεις…
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Σαράνοφ, Μεσουμάρ (83′ Βερέντ), Τσότσαλιτς, Κεϊνάν, Σέιμαν, Μποκολί, Κατάν (69′ Ντλοβού), Ράγιος, Αμπουχατζιρά, Τουργκεμάν (70′ Γιαντίν), Εζρά.
ΆΛΚΜΑΑΡ: Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκουβελέου, Βούιτενς, Φίρχεφερ (80′ Γκόρτερ), Ορτίζ, Γκούντελι, Ελμ (63′ Μάρτενς), Μπέιρενς (63′ Όβερτουμ), Α. Γιόχανσον, Γκούντμουντσον.

Στο «ΓΣΠ» το γκολ του Ερντογάν στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν επέτρεψε στον ψυχωμένο Απόλλωνα να φύγει με βαθμολογικό κέρδος, αφού η κυπριακή ομάδα έχασε με 1-2 για τον 10 όμιλο,. Εξαιρετικός για την γηπεδούχο ήταν ο Γκουιέ, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Σανγκόι (18′), ισοφάρισε άμεσα ο εξαιρετικός Μαλουντά (20′).
Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, λόγω του πανηγυρισμού του δεύτερου γκολ των Τούρκων μπροστά στην Δυτική κερκίδα που βρίσκονταν οπαδοί του Απόλλωνα….
Οι συνθέσεις…
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Σαράνοβ, Σεσουμάρ, Τσότσαλιτς, Κεϊνάν, Σέιμαν, Γκουστάβο Μποκόλι, Κατάν, Ράγιο, Αμπουχατζίρα, Εζρά, Τουργκεμάν.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Αλβαράδο, Γιόχανσον, Χούβελεουβ, Βούιτενς, Φίρχεφερ, Σέλσο Ορτίς, Γκούντελ, Βίκτορ Ελμ, Μπίρενς, Γκούντμουντσον, Γιόχανσον.

Όπως είπαμε, σε άλλα ματς Μπέτις και Λιόν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 της Εστορίλ στην Πορτογαλία, ενώ η Λάτσιο με γκολ του Ερνάνες νίκησε 1-0 την Λέγκια στην Ρώμη. Άνετα και η Τότεναμ, 3-0 την Τρόμσο…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στους ομίλους 7-12

7ος όμιλος
Ντινάμο Κιέβου – Γκενκ 0-1 (62′ Γκοριούς)
Τουν – Ραπίντ Βιέννης 1-0 (35′ Κρίστιαν Σνέουβλι)

8ος όμιλος
Φράιμπουργκ – Λίμπερετς 2-2 (23′ πέν. Σούστερ, 35′ Μεχμέντι / 67′ Καλιτβίντσεβ, 74′ Ράμπουσιτς)
****Για την γηπεοδύχο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκουεντέ στο 78′.
****Για την φιλοξενούμενη αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ριμπάλκα στο 90’+1…
Εστορίλ – Σεβίλλη 1-2 (61′ Μπρούνο Μιγκέλ / 59′ Βιτόλο, 77′ Γκαμεϊρό)

9ος όμιλος
Μπέτις – Λιόν 0-0
Γκιμαράες – Ριέκα 4-0 (36′ Αμπντουλάγ Μπα, 48′ Πλανζ, 68′ πέν. Μααζού, 81′ Αντρέ Αντρέ)

10ος όμιλος
Απόλλων Λεμεσού – Τράμπζονσπορ 1-1 (18′ πέν. Σανγκόι / 20′ Μαλουντά, 86′ Ερντογάν)
Λάτσιο – Λέγκια 1-0 (53′ Ερνάνες)

11ος όμιλος
Σερίφ – Ανζί 0-0
Τότεναμ – Τρόμσο 3-0 (21′ και 30′ Ντεφόου, 86′ Έρικσεν)

12ος όμιλος
ΠΑΟΚ – Σαχτιόρ Καραγκάντι 2-1 (75′ Αθανασιάδης, 91′ Βούκιτς / 50′ πέν. Κάνιας)
****Για την φιλοξενούμενη αποβλήθηκε ο Ποριβάεφ στο 87′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα…
Μακάμπι Χάιφα – Άλκμααρ 0-1 (71′ Γκούντμουντσον)

Νωρίτερα στους αγώνες των ομίλων 1-6



Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr