Home SPORTS NEWS Ρονάλντο: «Η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου» (video)

Ρονάλντο: «Η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου» (video)


Βασιλιάς… στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Κριστιάν Ρονάλντο, μετά και την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα» έως το 2018, και ο Πορτογάλος άσος υπογράμμισε πως αυτή η μέρα είναι αρκετά σημαντική για την ζωή του! Ο Ρονάλτο ανέφερε πως θα προσπαθήσει τα επόμενα χρόνια να πετύχει άλλα… 200 γκολ, ενώ ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε πως ο διεθνής άσος θα είναι για πάντα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης! Για την ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε ειδική τελετή…

Ο διεθνής άσος είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κόσμο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τη Ρεάλ Μαδρίτης με απολαβές που ξεπερνούν τα 17 εκ. ευρώ τον χρόνο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και θα παραμείνει για πάντα παίκτης της Ρεάλ», ανέφερε ο Φλορεντίνο Πέρεθ λίγα λεπτά μετά τις υπογραφές, ενώ ο Κριστιάν Ρονάλντο τόνισε: «Για εμένα είναι μια ημέρα αρκετά σημαντική στη ζωή μου»!

Στη συνέχεια ο αστέρας της «βασίλισσας» τόνισε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στο παρελθόν, η Ρεάλ είναι η ομάδα μου. Θα προσπαθήσω τα επόμενα χρόνια να πετύχω άλλα… 200 γκολ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και όλα τα άτομα στην ομάδα μέχρι τον πρόεδρο. Με την συμφωνία αυτή είναι αρκετά χαρούμενος και αποφασισμένος να συνεχίσω στην ομάδα περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ. Για εμένα είναι να σαν έρχομαι για πρώτη φορά στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη Ρεάλ. Ελπίζω να παραμείνω στη Ρεάλ μέχρι και το τέλος της καριέρας μου. Η ομάδα είναι πολύ μεγάλη».

«Είναι μια θαυμάσια ημέρα για την ομάδα. Κάναμε το όνειρο κάθε οπαδού της ομάδας μας πραγματικότητα», ανέφερε επίσης, ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr