Home SPORTS NEWS Ρότζερς: «Είναι μια σπουδαία νίκη»

Ρότζερς: «Είναι μια σπουδαία νίκη»


Απόλυτα ικανοποιημένος με την νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας πως έχει μεγάλη σημασία για την αυτοπεποίθηση της ομάδας του αλλά και για την πίστη στις ικανότητες της.

«Είναι μια σπουδαία νίκη για την αυτοπεποίθησή μας και την πίστη στις ικανότητές μας. Πέρυσι, είχαμε πολλές ισοπαλίες στα σημαντικά παιχνίδια και χάσαμε και στα δύο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε δείξει συνέπεια στις καλές εμφανίσεις και αυτό είναι πολύ καλό και σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα με άνεση, αλλά πλέον έχουμε τη σωστή προσέγγιση στις αναμετρήσεις όταν θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Μόγιες: «Μας έλειπε το τελείωμα» (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχασε στο «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ με 1-0, αλλά ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Ντέιβιντ Μόγιες, ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Ανέφερε πως η ομάδα του πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της αυτή τη σεζόν και τόνισε πως δεν θα ανησυχούσε ακόμα κι αν οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν προχωρούσαν σε άλλες μεταγραφές. Σύμφωνα με τον Σκωτσέζο τεχνικό η Γιουνάιτεντ είχε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων…

«Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά, ίσως καλύτερα απ’ ότι έχουμε παίξει τη φετινή σεζόν. Απλώς δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το σωστό τελείωμα», δήλωσε ο 50άχρονος τεχνικός αμέσως μετά τον αγώνα στο «BBC» και συνέχισε: «Από αυτά που είδα σήμερα, είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος από αυτά που έχουμε. Δεν θα ανησυχούσα εάν δεν κάναμε άλλες προσθήκες στο ρόστερ».

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_hZX5tubMuk

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr