Home SPORTS NEWS Στο «ρελαντί» ο ΠΑΟΚ, 4-1 τον Πανιώνιο

Στο «ρελαντί» ο ΠΑΟΚ, 4-1 τον Πανιώνιο


Ο ΠΑΟΚ πέτυχε χωρίς να «ιδρώσει» ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου στην Τούμπα με 4-1 για την 3η αγωνιστική της Super League και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την «γκέλα» στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ αν και μπήκε στην αναμέτρηση μουδιασμένος δίνοντας τη δυνατότητα στον Πανιώνιο να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, συνήλθε γρήγορα και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Το πρώτο γκολ για τον δικέφαλο προήλθε από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μπροστά σε κενή εστία μετά από κεφαλιά πάσα του Αθανασιάδη δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

«Μάγεψε» ο Στοχ

Στο δεύτερο μέρος ο Στοχ ανέλαβε δράση και στο 54′ με ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γιαννακόπουλο για να κάνει το 2-0. Στο 76′ ο Σλοβάκος άσος από σκόρερ έγινε δημιουργός, τροφοδότησε όμορφα τον Κίτσιου και αυτός αφού ξεμαρκαρίστηκε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε και με πέναλτι του Αραβίδη μετά από χέρι του Σαλπιγγίδη μείωσε σε 3-1 στο 83′.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση με τον Στοχ να ανατρέπεται δύο λεπτά αργότερα μέσα στην περιοχή από τον Κούρντι, να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και ευστοχώντας να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου (89′ Κωνσταντινίδης), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (87′ Βούκιτς), Αθανασιάδης (79′ Νέτσιντ).

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Καλτσάς (72′ Λάσνικ), Μητρόπουλος (84′ Ριβέρο), Ντούνης (58′ Καμπάνταης), Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός.

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Α’ Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Β’ Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Στοχ 49′, Αθανασιάδης 50′, Κάτσε 88′, Νέτσιντ (90+) Γιαννακόπουλος 31′, Μητρόπουλος 44′, Παντίδος 67′, Κούρντι 83′, Κολοβός 88′, Καμπάνταης 88′.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr