Home SPORTS NEWS Όρθια… η Λεβάντε (video)

Όρθια… η Λεβάντε (video)


Πολύ… σκληρή για να συμβιβαστεί με την ήττα, παρουσιάστηκε η Λεβάντε στο εκτός έδρας ματς με την Αλμερία για την 5η αγωνιστική, καθώς πήρε 2-2 παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Η γηπεδούχος έπαιζε με 10 παίκτες από το 54’, ενδεκαδάτοι Βύντρα και Σιμάο, Ίβανσιτς (έγινε αλλαγή στο 81′ και μπήκε στη θέση του ο Νταβίντ Μπαράλ) για τη φιλοξενούμενη, στον πάγκο ο Καράμπελας…

Η Αλμερία ανέβηκε στους τρεις βαθμούς, και έμεινε χωρίς νίκη, ενώ η Λεβάντε δεν έχασε για τέταρτο συνεχόμενο ματς (1-3-0) και έχει έξι πόντους.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε σε καθοριστικό σημείο. Συγκεκριμένα έκανε το 1-0 στο 45’+3 με εκτέλεση πέναλτι (υπέπεσε ο Χουάν Φραν) του Βερχά. Στο 51’ ο ο Σούσο με εξαιρετικό σουτ έξω έκανε το 2-0.

Στο 55’ ο Ελ Ζαρ μείωσε από την «άσπρη βούλα» (στη φάση του πέναλτι δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο κριστιάν Φερνάντεθ). Διπλό το… κακό για τους Ανδαλουσιάνους. Στο 60’ ο Ντιόπ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 90’ η Αλμερία είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία, με τον γκολκίπερ της Λεβάντε να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr